fbpx

Luxury Hotel Riva: luksuzni hotel tik ob živahni rivi v Malinski

Foto. booking.com

Luxury Hotel Riva je družinsko vodeni hotel, katerega vrhunska postrežba in ponudba izvira iz dolgoletne tradicije hotelirstva.

Hotel Riva je svoja vrata odprl 2019, z željo, da na najvišjem nivoju zadosti potrebam najbolj zahtevnih gostov. Družinsko vodeni hotel je namreč v lasti družine, globoko zakoreninjene v hotelirstvu, ki dobro ve, kako ustreči svojim gostom. V srcu Malinske tako svoje zatočišče najdejo prav vsi, od ljubiteljev narave, pa to razvajanja željnih gostov in gurmanov.

Nahaja se le nekaj korakov stran od plaže in predstavlja odlično izhodišče, bodisi za uživanje ob morju ali raziskovanje otoka. V okolici vam je na voljo vrsta vodnih športov, pa tudi vrsta ekskurzij, s katerimi lahko bolje spoznate okolico. Na kar štirih nadstropjih se razteza hotelski Wellness & Spa center, ki meri več kot 2000 m2. V sklopu le tega je zasnovan tudi velik notranji bazen z masažnim predelom. Gostje, ljubitelji gibanja, pa se lahko sproščajo v sodobno opremljenem hotelskem fitnes centru.

Foto: Booking.com

Kraljevske postelje za kraljev spanec

Luxury Hotel Riva se ponaša z 49 sodobno opremljenimi sobami (41 sob, 3 družinske sobe in 5 suit), ki nudijo prekrasne poglede s prostornih balkonov. Vse sobe so opremljene s kraljevimi posteljami, ki vam zagotavljajo miren spanec, potreben za nepozabne počitnice.

Če iščete oazo, kjer bi lahko ob dobri kapljici vina uživali v odlični kulinariki, potem ste prišli na pravo mesto. Luksuzni Hotel Riva namreč nudi vrhunsko kulinarično doživetje v prekrasnem vzdušju. Razvajajte se s pethodnimi meniji, ki jih odlikujejo lokalne sestavine in so prava mojstrovina hotelske kuharske ekipe. Vse skupaj pa poplaknite s kozarcem dobrega vina ali koktejlom izpod rok lokalnih barmanov.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!