fbpx

Cineplexx Ljubljana Rudnik: novi kino v Ljubljani bo prve obiskovalce sprejel 25. maja

Cineplexx kino končno tudi v Ljubljani. Popolnoma novi multipleks kino, s kar 7 dvoranami, se nahaja v novem delu nakupovalnega središča Supernova Ljubljana Rudnik. Obiskovalcem pa prinaša najsodobnejšo kino tehnologijo in udobje, ki ju do sedaj še niso bili deležni.

Cineplexx Ljubljana bo ponudil široko ponudbo vrhunskih kino tehnologij: vseh 7 dvoran je opremljenih z Barco laserskimi projektorji, ki zagotavljajo izjemno doživetje s kristalno čisto in jasno sliko ter poudarijo vso filmsko čarobnost, vrhunski sistem predvajanja zvoka DOLBY ATMOS, pri katerem gre za veliko več od običajnega poslušanja, saj vas bo svojim revolucionarnim načinom prenašanja zvoka ponesel prav v središče dogajanja filma, RealD tehnologija in RealD 3D sistem, ki zagotavljajo, da bo vaše filmsko doživetje tako živo in resnično kot je le lahko.

V Cineplexxu Ljubljana je posebna pozornost namenjena tudi udobju. Več kot tretjina od skupno 1.357 sedežev bodo VIP sedeži, med njimi tudi romantični sedeži za zaljubljence, ki gledalcem zagotavljajo zasebnost, VIP usnjeni sedeži z dvojnimi počivalniki za roke in tudi prvovrstni, električno nastavljivi VIP DELUXE usnjeni sedeži, ki so jim dodane zasebne klubske mizice, počivalniki za noge in so širši ob običajnih, kar zagotavlja kar največ udobja.

Ljubljana bo poleg Kranja, Kopra, Novega mesta, Maribora, Celja in Murske Sobote, sedma lokacija v Sloveniji, kjer bo Cineplexx ponudil izvrstno filmsko doživetje. Obiskovalce bo navdušil aktualni in prihajajoči filmski program, v odpiralnem tednu pa na velika platna prihajata kar dve filmski premieri. Težko pričakovan filmski hit TOP GUN: MAVERICK ter animirana dogodivščina ČEBELICA MAJA 3: ZLATO JAJCE.

“Top Gun: Maverick”: to so prvi ekstremni odzivi po prvem predvajanju filma

Vstopnice za predstave v Cineplexx ljubljana so že na voljo na spletni strani cineplexx.si ali na mobilni aplikaciji Cineplexx SI.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!