fbpx

“Top Gun: Maverick”: to so prvi ekstremni odzivi po prvem predvajanju filma

Predpremiera filma, ki kane biti film leta 2022

Foto: film Top Gun

Potem ko je bil "Top Gun: Maverick" prikazan občinstvu na CinemaConu, so se strokovnjaki strinjali: težko pričakovano nadaljevanje filmske klasike je "popolna uspešnica" in "najboljši film leta".

Kdor je kritičen do nadaljevanj kultnih filmov, bo v tem primeru verjetno dobil lekcijo. Po prvi projekciji filma “Top Gun: Maverick” na CinemaConu v Las Vegasu so bila družbena omrežja polna pohval za drugi del klasike s Tomom Cruisom.

“Top Gun: Maverick” popelje občinstvo na nove višine

28. aprila 2022 je skoraj 3000 obiskovalcev kinematografskega sejma uživalo v ogledu težko pričakovanega drugega dela letalskega epa pred uradno premiero maja 2022. Bizarno dobri odzivi, ki jih je bilo mogoče prebrati na Twitterju malo kasneje, ne puščajo dvoma, da bo “Top Gun: Maverick” verjetno eden najboljših filmov leta 2022. In vsekakor vreden ogleda.

“Top Gun: Maverick”: Občinstvo je tako navdušeno

Pisec stripov “Deadpool” Rob Liefeld je imel to srečo, da je bil v projekcijski sobi na CinemaConu in je malo kasneje tvitnil, da ima svojo najboljšo filmsko izkušnjo v desetletju.

Več kot navdušen je bil tudi filmski kritik Erik Davis: “Ena beseda: vau! ‘Top Gun: Maverick’ je popolnoma izjemen na vse možne načine. Akcija in prizori letenja so noro intenzivni in se nenehno spreminjajo in razvijajo. Res lahko navijate in se vživite v sam film! Nisem bil pripravljen na to, kako čustveno bo. Množica je desetkrat navijala. Za to gre!!”

Filmski novinar Drew Taylor je opozoril, da je film že najboljši v letu 2022: “‘Top Gun: Maverick’ je globoka kinematografska izkušnja in zlahka najboljši film leta. Kar zadeva Kosinskega, Christopherja McQuarrieja, Eddieja Hamiltona in seveda Toma Cruisa. Doseženo je epsko, intimno, prisrčno in parajoče srce drame. Karkoli mislite, kako dober bo film, je v realnosti še boljši.”

Film prihaja na filmska platna 27. maja, tudi v Sloveniji!

Dodatne Informacije

karanraniacinemas

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!