fbpx

Barvno rolanje na Bledu

Barvno rolanje na Bledu

4. aprila 2016 bo Bled odet v pisane barve. A za te zaenkrat ne bo poskrbela prebujajoča se narava, pač pa barve Holi. Barvno rolanje na Bledu je prva tovrstna atrakcija. Namenjena je vsem generacijam. V slogu Tuševega teka barv se bo na Bledu z barvami Holi rolalo ob Blejskem jezeru.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Zdraviliški par, Bled
Vstopnina
Brezplačno

Na Bledu bo 4. aprila 2016 potekalo rolanje z barvami Holi. Dogodek s startom pred Zdraviliškim parkom je namenjen vsem rolanja, zabave in druženja željnim. Rolarji se bodo družno podali po progi ob jezeru, obdani z mavričnim prahom. Zbor je ob 16.30, koleščka pa se bodo zavrtela ob 17. uri. Poldrugo uro kasneje sledijo karaoke s skupino DarMar, Freestyle BMX/MTB šov s skupino AirSquad46 in skok na BagJump.

PREBERITE ŠE: Orto Fest 2016 – program in nastopajoči

Že tako pisano dogajanje na Bledu bo kmalu začinil najbolj pisan dogodek leta.
Že tako pisano dogajanje na Bledu bo kmalu začinil najbolj pisan dogodek leta.

Udeležba je brezplačna, organizator (Študenti Višje šole za gostinstvo in turizem Bled, smer Velnes, modul Šport) pa zbira prostovoljne prispevke za projekt Barvno rolanje na Bledu. Dolžni smo vam zaupati še dress code. To so bele majice, obvezna oprema pa so kakopak rolerji. Barvno rolanje na Bledu je spremljevalni dogodek IIHF svetovnega prvenstva v ženskem hokeju na ledu II. divizije (poteka med 2. in 6. aprilom 2016), ki bo te dni v Ledeni dvorani.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!