fbpx

Previsni bazen s steklenim dnom hotela v Kronplatzu

Bazen s steklenim dnom v hotelu Hubertus (Kronplatz, Italija).

Hotel Hubertus, ki se nahaja na južnem Tirolskem v Kronplatzu, ponuja neverjetne poglede na Dolomite. A še bolj kot to navdušuje njegova nova pridobitev. Previsna ploščad z bazenom s steklenim dnom. Ta se opira na lesene pilote in dviga 12 metrov nad tlemi, plavanje v bazen pa ustvarja občutek lebdenja.

Arhitekturni studio NOA je za hotel Hubertus v italijanskem Kronplatzu, ki velja za priljubljeno pribežališče smučarjev in pohodnikov, izdelal previsno ploščad z zunanjim bazenom, ki ponuja prečudovit razgled na Dolomite. Kot da to ne bi bilo dovolj, ima 25-metrski bazen delno stekleno dno, kjer med plavanjem dobite občutek, da lebdite v zraku.

PREBERITE ŠE: Top 10 prelivnih ali “infinity” bazenov na svetu

Edinstven bazen v Kronplatzu.
Edinstven bazen v Kronplatzu

Previsno ploščad podpirajo piloti iz lokalnega lesa (macesen), dviga pa se 12 metrov nad tlemi. Je podaljšek prečudovitega hotela, ki bo navdušil tudi najzahtevnejše goste. V fotogaleriji  lahko poleg bazena občudujete tudi njegovo notranjost. Pustila vas bo odprtih ust!

Galerija – hotel Hubertus v Kronplatzu:

Dodatne Informacije

Več informacij:
hotel-hubertus.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.