B&B Kalpić: čudovito posestvo v bližini Narodnega parka Krka je pravi raj za ljubitelje narave

Foto: B&B Agroturizam Kalpić
Zadnjič posodobljeno: :

V mirni vasici v bližini narodnega parka Krka se nahaja B&B Agroturizam Kalpić, ki je idealno zatočišče za prave ljubitelje narave.

Družinski B&B Agroturizam Kalpić z veliko mero ljubezni in strasti vodita dve sestri, Anita in Ivana. Razlogov za preživljanje počitnic na posestvu v Lozovacu je res veliko, dovolite, da vam jih nekaj predstavimo.

V ponudbi je več različnih nastanitvenih enot: samostojna kamnita počitniška hiša, topli družinski apartmaji ali dvoposteljne sobe za goste na poti. Za vaše dobro počutje bo poskrbel trenutek samote v savni, ki mu bo sledil kozarec domačega vina z vašo najljubšo knjigo v topli kopeli. Z medicinsko, sprostitveno ali tajsko masažo se bo vaše telo popolnoma sprostilo. Lahko se odločite tudi za jutranjo jogo ali joga retreat, ki poteka po naročilu za najmanj dve osebi.

REZERVIRAJ B&B AGROTURIZAM KALPIĆ

Domača jajca iz lastne ekološke kmetije, klobase, pa tudi domači pršut in slastne marmelade, veganske bruskete z dišečimi zelišči z mediteranskega vrta in še veliko več iz lastne pridelave ali lokalnih družinskih kmetij bodo sestavljali zajtrk, po katerem boste več kot pripravljeni na nove dogodivščine.

Pa aktivnosti v bližini? Nastanitev ponuja kolesa za odrasle in otroke, idealna je za raziskovanje naravnih lepot. Poleg neposredne bližine je mogoče raziskati Krko in na desetine slikovitih poti in razglednih točk. Na izlet po bližnjih lokacijah lahko s seboj vzamete piknik košaro z domačimi izdelki in uživate v naravi na svežem zraku.

Kanjon reke Čikole ob promenadi kot tudi izlet v kanjon Čikole, je idealen za ljubitelje aktivnih počitnic in rekreacije, začetnike in pustolovce, da uživajo z družino in prijatelji. V bližini Krke so tudi štirikolesniki, s katerimi lahko obiščete del južnega toka narodnega parka – idealno za vsakega pustolovca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Croatia Tourist (@croatia.tourist)

Slikovita promenada Visovac-Roški slap je idealna za ljubitelje sprehodov in aktivnih počitnic. Od jezera Visovac do Roškega slapa se lahko peljete tudi po poučni in pohodniški poti Stinice – Roški Slap – Oziđana pećina. Pot je bogata z biološkimi in geološkimi pojavi in je dolga osem kilometrov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihaela R. (@mihaela.croatia)

To je vaša nova destinacija na Hrvaškem, kamor se boste z veseljem vrnili, saj bodo storili vse, kar lahko, da se boste počutili kot doma.

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Luksuzna hiša Jerini: čudovito posestvo za hedonističen oddih