Sveča z vonjem po francoskih rogljičkih je najboljša novica tega tedna!

Zadnjič posodobljeno: :

Sveča Overose Croissant z vonjem po francoskih rogljičkih, vas popelje na ulice Pariza, kjer se vsako jutro širi vonj te čudovite poslastice.

Dišeče sveče so z leti postale trg z ogromnim potencialom, ki iz leta v leto raste in cveti. Zdi se, kot da danes ne obstaja nobena blagovna znamka za lepoto ali življenjski slog, ki še ni razvila svojih dišečih sveč z značilnim vonjem, ponudba pa je vsako sezono bolj raznolika.

Poleg nekaterih klasičnih vonjev, pa tudi tistih dragih nišnih vonjev, se občasno pojavijo tudi nekateri res nenavadni vonji. Zadnji dokaz je nova sveča znane blagovne znamke Overose, ki nosi dišeče note enega najbolj priljubljenih zajtrkov – francoskega rogljička ali “krosana”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OVEROSE (@overose)

Da, prav ste prebrali. Sveča Overose Croissant spominja na najboljše francoske rogljičke in nas popelje na ulice Pariza, kjer se vsako jutro širi vonj te čudovite poslastice.

Odkar je šla v prodajo, se ta dišeča sveča prodaja z bliskovito hitrostjo. Trenutno je razprodana, proizvajalec pa poudarja, da je trajalo le 15 minut, da je “izginila” iz prodaje. Objubljajo, da bo sveča, ki sicer stane 48 evrov, že kmalu spet v prodaji. Kupite jo lahko tukaj.

Dodatne Informacije

overose.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Čistilec zraka IKEA Förnuftig: vrhunska estetika po dostopni ceni