fbpx

Beats Studio 3: slušalke za zvok brez šuma

Kar tri leta so pri Beatsu čakali na izboljšave svojih slušalk Studio. Toda kdor čaka, dočaka, in lahko trdimo, da se je splačalo. Novosti so vsekakor hvalevredne, tako da bi poslušanje glasbe moralo biti v še večji užitek kot do zdaj. Poglejmo, kakšno preobrazbo so slušalke doživele.

Beats Studio3 so brezžične slušalke z vgrajenim čipom Apple W1, ki ga najdete samo še v slušalkah Apple AirPods in skrbi za izjemno hitro sinhronizacijo mobilne naprave in slušalk.


Funkcija za brisanje šuma Pure ANC prek dveh mikrofonov ves čas zaznava zunanji šum in prilagaja moč brisanja le-tega. Tudi baterija je močnejša. Če boste priklopljeni na katero od Applovih napravic, ki podpirajo čip W1, boste ob vklopljenem Pure ANC lahko glasbo neprekinjeno poslušali 22 ur. Ob izklopu te funkcije pa kar neprekinjenih 40 ur. Ne glede na vklop ali izklop Pure ANC, kakovost zvoka bo ves čas enaka. Če bo na bateriji ‘utripala rdeča’, pa jo boste lahko s tehnologijo Fast Fuel v desetih minutah napolnili za 3 ure delovanja. Pri Beats za namene napajanja še vedno uporabljajo priključek microUsb. V Studio3 boste našli tudi vrhunski vmesnik Class1 Bluetooth za zanesljivejšo povezavo na večji razdalji.

Tako, Beats Studio3 so lahko vaše za 349,95 evra. Pa na slišanje!

Galerija – Slušalke Beats Studio3 za zvok brez šuma

Dodatne Informacije

Več informacij:
beatsbydre.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.