Beseda, ki vam bo spremenila življenje!

To je beseda, s katero izražate moč hvaležnosti.

Beseda, ki jo lahko izrečete vsak trenutek, večkrat na dan. Beseda, ki bo v naše življenje prinesla vedno več dobrega. Priljubljeni igralec Denzel Washington je delil izvrsten zapis, ki bi ga morali prebrati vsi, saj nam lahko spremeni življenje!

Recite hvala za milost, hvala za razumevanje, hvala za modrost, hvala za starše, hvala za ljubezen, hvala za prijaznost, hvala za ponižnost, hvala za mir, hvala za blaginjo. Vnaprej se zahvalite za tisto, kar je že vaše.

Tako živim svoje življenje, to je eden od razlogov, da sem danes tam, kjer sem.

HVALA, HVALA, HVALA!
Hvala za ta dan.
Hvala vsakemu trenutku, ki me je pripeljal do danes.
Hvala za težke čase. Zaradi njih cenim dobre čase.
Hvala za lekcije. Bile so nujne za moj razvoj.
Hvala mojim očem, zaradi katerih sem priča čudežem, ki se dogajajo danes in jutri.
Hvala za vse, kar jemljem kot nekaj samoumevnega.
Hvala za vse moje blagoslove.
Hvala za mojo motivacijo.
Hvala za moj duh.
Hvala za moč.
Hvala, ker imam pogum, da se lahko borim v težkih časih.
Hvala za ljudi v mojem življenju.
Tiste, ki jih imam rad in tiste od katerih se učim.
Hvala za vse. Hvala.

Beseda hvala je ključ, ki odpira vrata trenutni sreči. Odklene vrata vsemu, kar v resnici iščete v življenju – sreči in zadovoljstvu. Premislite. Ne glede na to, kaj pravite, da želite – denar, bogastvo, zdravje – zakaj si to želite?

Ko pogledate zares globoko, je edini razlog, zaradi katerega si kdorkoli karkoli želi, občutek, v katerega verjamemo, da bomo to dobili. Vse se navezuje na srečo in zadovoljstvo. In resnica je, da vse to lahko imamo zdaj, če smo hvaležni. In če se utišate, se odmaknete od hrupa sveta in za trenutek pomislite, za kaj ste lahko hvaležni, sem prepričan, da lahko najdete veliko tega.

Bodite hvaležni, da je na vaši mizi hrana. Zrak v vaših pljučih. Življenje v vašem telesu.

Bodite hvaležni, da imate priložnost. Priložnost, da svoje življenje dvignete na povsem novo raven. Imate priložnost, da se odločite takoj – zdaj. Da boste živeli svoje sanje in se nikoli ne boste zadovoljili, dokler jih ne boste

Bodite hvaležni za duševno moč, ki ste jo dobili, da ste preživeli težke čase.

Bodite hvaležni za svoje ude, če jih imate, mnogi niso tako blagoslovljeni. Za vaš pogled v očeh, če ga imate, mnogi niso tako blagoslovljeni Vaš sluh, če ga imate, mnogi niso tako blagoslovljeni. Zdravje, ki ga imate, mnogi so v slabšem stanju.

Bodite hvaležni za eno osebo, ki je vplivala na vaše življenje ali na mnoge, če ste tako blagoslovljeni.

Bodite hvaležni, da se lahko odločite, da boste ta oseba nekomu drugemu, tisti, ki spremeni življenje nekoga, pa četudi samo za košček.

Bodite hvaležni, da lahko doživite to čarobno vesolje. Danes poiščite čudeže, zagotavljam vam, če boste gledali, jih boste našli.

Obstaja neomejeno stvari, za katere ste lahko hvaležni. Odprite oči. Odklenite vaše neverjetno življenje. Pripravljeno je na vas – zdaj.

Hvala za ta dan, karkoli bo prinesel, ali mi bo dal izziv za rast, ali mi bo prinesel okoliščine, ki me bodo naučile potrpljenja, ali pa bo to nepričakovan blagoslov, karkoli bo prinesel danes – hvala.

Karkoli prinese, prosim, da bi bil ves čas dovolj prisoten, da vem, da nobena okoliščina ni moje življenje – ne dobra, ne slaba – noben dogodek, nobena stvar ni moje življenje. Življenje je energija in vem, da sem veliko več kot svoje fizično telo.

Hvala za mojo sposobnost ljubiti. Da dajem drugim svojo pristno ljubezen in dobroto ter da ničesar ne pričakujem v zameno. Hvala za moč. Hvala za moj obstoj.

Hvala za mojo sposobnost, da privabim samo stvari in ljudi, ki ustrezajo tistemu, kar rabim v življenju.

Hvala. Hvala. Hvala za ta dan. Karkoli prinese.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 stvari, na katere se moraš osredotočiti, ko se ti zdi, da se ti življenje sesuva