fbpx

Bianchi Oltre XR.4: takšno zmagovalno kolo vozi Primož Roglič

Ste se kdaj vprašali, kakšno kolo vozi Primož Roglič?

Primož Roglič je fenomen kolesarskega športa in tudi zato smo si zastavili vprašanje, kakšno opremo oziroma kakšno kolo vozi Primož Roglič.

Gre za model Oltre XR4 proizvajalca Bianchi. Njegova aerodinamična oblika ter odlična vodljivost in nadzor pri visokih hitrostih so prednosti, ki jih cenijo najboljši svetovni kolesarji. Tudi zato so odličen partner ekipe JUMBO Visma. Posebnost kolesa je ekskluzivna in inovativna tehnologija Countervail Carbon Vibration Cancelling, ki močno zmanjšuje pojav vibracij, ki se preko okvirja prenašajo na sedež in krmilo. Zaradi navedenega je vožnja udobnejša, brez poslabšanja voznih lastnosti, kolesar pa prihrani energijo in moč. Tehnologija je bila v osnovi razvita za NASO s strani podjetja Materials Sciences Corporation, Bianchi pa je edini, ki ima dovoljenje za njeno uporabo v kolesarski industriji.

Tako, sedaj veste, takšno kolo vozi Primož Roglič.

Dodatne Informacije

bianchi.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!