fbpx

Bisate Lodge: luksuzne vile v Ruandi

Si želite, da bi vas namesto običajnega uličnega hrupa ali petelinjega kikirikanja zbudil hrup goril? Ko bi razgrnili zaveso, pa bi se pred vami prikazali vulkanski vrhovi? Pojdite v luksuzni resort Bisate Lodge v afriški Ruandi in se naužijte opisanega scenarija.

V neposredni bližini narodnega parka Volcanoes leži 6 luksuznih vil, ki so jih zasnovali v arhitekturnem studiu Nicholas Plewman architects and associates.


Vsaka meri 91 kvadratnih metrov ter je opremljena s spalnico, kopalnico ter teraso, s katere lahko uživate v pogledu na vulkane Karisimbi, Bisoke in Mikeno. Arhitektura vil je poklon lokalni tradiciji, ki je znana po slamnatih strukturah in kot taka spominja na obliko hribov, ki krasijo pokrajino. Notranjost je izjemno dodelana, večina pohištva pa je iz tkanih materialov. Vile so razporejene tako, da obdajajo skupno ognjišče, kjer se ob večerih lahko družite z ostalimi gosti. Čez dan pa se boste najbrž odpravili na treking, kjer boste upali, da srečate kakšno gorilo.

Cene za nočitev na osebo se začnejo pri 930 evrih.

Galerija – Bisate Lodge: luksuzne vile v Ruandi

Dodatne Informacije

Več informacij:
wilderness-safaris.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.