Družina Balin (Suzana, Oliver in Gianluca so zmagovalni trio) se je iz Milj preselila v Koper, kjer nadaljuje tradicijo svojega načina kuhanja. V družinskem bistroju ponujajo visokokakovostne pice iz skrbno izbranih sestavin: od moke, mlete med mlinskimi kamni, paradižnika brez konzervansov, kakovostnega kuhanega pršuta brez glutena in laktoze, mocarele ...
Krožna cesta 3a
Koper
Vse sestavine pri dobaviteljih skrbno izberejo, odlikujejo pa se prav po skrbi za kakovost končnega izdelka, ki ga ponudijo stranki. Po Sloveniji so poznani po svoji črni pici, bili pa so tudi prva picerija v Trstu, ki je ponujala pico z aktivnim ogljem.
Poleg pic ponujajo še ombolo v testu, meso na oglju, istrski pršut, izredne črne burgerje in sladice izpod rok kuharskega mojstra Gianluce, poznanega kot izvrstnega slaščičarja, katerega delo je bilo večkrat odlikovana z medaljami Sladke Istre.
Galerija – Bistro San Marco
Več informacij:
sanmarco.si