Bizarno! Popolni neznanci so spoznali svoje dvojnike, ki so identični!

Si predstavljate, da spoznate svojega dvojnika, ki z vami nima nobene krvne povezave, še več, živi na drugem delu sveta, pa vam je vseeno neverjetno podoben? To se je zgodilo tem popolnim neznacem, ki so imeli to srečo, da so spoznali svoje "enojajčne dvojčke".

Ste vedeli, da je srečanje z dvojnikom v preteklosti lahko pomenilo nesrečo, v mnogih folklornih pripovedkah pa je bilo to obravnavano kot znamenje zla? Na dvojnika so namreč gledali kot na zlobnega dvojčka ali pa celo kot na paranormalno entiteto! Pa vendar, danes uporabljamo izraz “dvojnik” na precej bolj splošen in nevtralen način, saj s tem opišemo osebo, ki je videti kot mi, ali pa ki deluje kot mi.

Na portalu Bored Panda so zbrali seznam ljudi, ki so doživeli srečanje s svojimi dvojniki in videti je, da kot da je prišlo do nekakšnega “glitcha” v Matrici. Samo pomislite! Ljudje podedujemo videz svojih prednikov in nekdo tam zunaj nam je neizmerno podoben … nato pa imamo celo to srečo (ali nesrečo), da ga spoznamo! Kakšne so možnosti za to? In čeprav gre za precej srhljivo izkušnjo, je priložnost za res dober selfie preveč vabljiva! Dokaz so tudi vsi ti posamezniki v nadaljevanju, ki so imeli možnost spoznati svoje dvojnike. Rezultat je osupljiv!

Galerija: Popolni neznanci, ki so spoznali svoje dvojnike

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
7 stvari, za katere se ne bom več opravičeval!