Palazzo Angelica: butični istrski hotel za odrasle

Palazzo Angelica (foto: Booking.com)
Zadnjič posodobljeno: :

Če do sedaj še niste slišali za malo istrsko mestece Oprtalj, bo od danes dalje zagotovo na vrhu seznama vaših želenih destinacij.

Ko se boste odpravili na odkrivanje prečudovite Istre, se ustavite v očarljivi vili Palazzo Angelica, ki se nahaja na pobočju vasice Oprtalj. Obdana z neokrnjeno pokrajino, gostom nudi čudovito izhodišče za odkrivanje enega najbolj slikovitih in okusnih delov Hrvaške, dežele vina in tartufov. Ob vili se nahaja prostrani vrt s čudovitim bazenom in velika terasa, ki se vije okoli vile. Palazzo Angelica ima celo svoj spa, opremljen s fitnesom, whirlpoolom ter finsko in turško savno. Ljubitelji kulinarike in zasanjani hedonisti bodo tukaj našli svoje pravo mesto, saj vas bo prevzela domačnost in umirjeno vzdušje.

Ta prijetna podeželska vila vas bo navdušila s svojo okolico. Iz Palazzo Angelice vam bo pogled segel na celotno dolino reke Mirne z vasjo Livade, znano kot tartufarska prestolnica Istre. Vila je obkrožena z nekaterimi najboljšimi vinogradi in vinarji. Poleg degustacije vin, lokalne kuhinje in kolesarjenja, se lahko podate tudi v eno uro oddaljeno Pulo ter si ogledate znameniti rimski amfiteater.

Dodatne Informacije

Rezervacije:
booking.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
#WanderlustGermany – Aktivne počitnice v Nemčiji