fbpx

Bodi z nekom, ki verjame vate…

Foto: Fabian Albert / Unsplash

S tistim, ki si mu prioriteta, vsak trenutek dneva.

Bodi z nekom, ki romantike ne jemlje zlahka in najde načine, da ti polepša vsak dan. S tistim, ki prevzame pobudo in s teboj ravna spoštljivo.

Bodi z nekom, ki ima jasne cilje in je iskren do tebe že od samega začetka. Je jasen glede svojih namenov in te ne obremenjuje. Pove ti, da si zanj edina ženska. Nikoli ne igra miselnih iger in ti ne daje mešanih signalov, saj je bilo vse kristalno jasno že od začetka.

Bodi z nekom, ki je tvoj najboljši prijatelj, partner v zločinu in največji oboževalec. S katerim imata skupne vrednote in vizijo prihodnosti. Z njim z veseljem preživiš vsak trenutek – in ga iz dneva v dan še bolj ljubiš.

Bodi z nekom, ki ti vsakdanje dni naredi izjemne že samo s svojo prisotnostjo, saj je biti z njim pustolovščina življenja. S tistim, ki naredi ljubezen tako čarobno, da je biti z njim tako enostavno. Prepriča te, da ljubezen obstaja, ko si na najnižji točki življenja.

Bodi z njim, ki v tebi riše nasmeh. Foto: Charly Pn / Unsplash

S svojimi dejanji dokaže, da te ima res rad. Njegova prisotnost te pomirja in ti pomaga pregnati tvoje najtemnejše strahove in skrbi. Popolnoma mu zaupaš.

Bodi z nekom, ki se mu ne bojiš pokazati svoje ranljivosti. Tistim, ki te nikoli ne obsoja zaradi preteklosti in ki bo obdržal tvoje skrivnosti. Sprejema in ljubi te takšnega, kot si. Ob tebi je ob vsaki oviri in te tiho podpira pri vsem, kar počneš.

Bodi z nekom, ki ti vedno stoji ob strani, tudi ko se umakneš v svojo lupino, ker se bojiš, da bi te poškodoval. Ljubi te še močneje, ko življenje postane nevihtno in temno.

Bodi z nekom, ob katerem se nikoli ne počutiš, da si mu v breme. S tistim, ki je tako srečen, da je s tabo, kot si ti, da si z njim.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!