Bodite ves čas povezani in naj vam nič ne uide s pametnim telefonom Huawei

Oglasno sporočiloHUAWEI

Pametni telefon ni le lepa osebna naprava za fotografiranje in klicanje, temveč nam pomeni mnogo več kot le to. Je okno v svet informacij, omogoča, da smo v središču dogajanja, pa tudi, da ni trenutka v prostoru ali času, ko ne bi bili povezani. Takšno moč mu dajejo aplikacije, ki jih uporabniki Huaweija najdete v trgovini AppGallery in so narejene na podlagi varnih mobilnih storitev HMS.

Že dolgo ni bilo tako pomembno, da smo pravočasno in predvsem pravilno obveščeni. Mediji pri tem igrajo odločilno vlogo, saj si nihče ne želi površnih, kaj šele lažnih novic, ki povzročajo le nervozo in slabo voljo! Na pametnih telefonih Huaweija je na voljo odličen mobilni brskalnik, ki verjetno bolj kot drugi spoštuje pomen vaših osebnih podatkov in varuje zasebnost ter prek katerega lahko hitro in preprosto skočimo na slovenske novičarske spletne portale. Da je branje udobno ne glede na svetlobne razmere, mimogrede poskrbijo vrhunski in veliki zasloni, s katerimi so opremljeni pametni telefoni te znamke. Brskalnik pa ni edini način, kako priti do informacij. Na voljo so samostojne aplikacije vodilnih slovenskih medijev, 24ur.com, siol.net in rtvslo.si, medtem ko bodo aplikacije ostalih prav tako kmalu na voljo. Nobene skrbi ni, da bi spregledali pomembno informacijo od doma ali iz tujine. Včasih jih bo še preveč in si bomo želeli, da bi se lahko za hip izklopili iz hitrega življenja sodobnega sveta.

Ko si zaželimo merico zabave

Neo

Poleg spletnih portalov so odličen vir informacij, ki je na srečo tudi zabaven, raznovrstne televizijske in radijske vsebine. Ne skrbite, področje je ravno tako odlično pokrito. Ljubitelji žametnih glasov radijskih napovedovalcev in napovedovalk bodo navdušeni nad aplikacijo SI radio – Slovenski spletni radio, medtem ko bodo naročniki televizijskih storitev slovenskih operaterjev cenili aplikacije NEO Pametno življenje, EON TV in T2 tv2go, saj omogočajo spremljanje priljubljenih serij, filmov in oddaj na pametnem telefonu Huawei. Ne glede na to, kje smo in neodvisno od ure v dnevu, bodo vsebine oddaljene en sam dotik. Seveda to velja tudi v primeru aplikacije voyo.si naše največje komercialne televizije z njenim obširnim seznamom priljubljenih in predvsem raznovrstnih vsebin. Ker gre za edino slovensko storitev pretočnega videa, je še toliko bolj pomembno, da je dostopna v okviru mobilnih storitev HMS.

Da nikdar in nikoli ne pozabimo na prijatelje

Večina nas je dodobra prežeta s tehnologijami, ki nas včasih silijo v hitrost in površnost, a nikar ne pozabimo na najpomembnejše: da so za dobro prijateljstvo potrebni čas in pogosti stiki. Kadar druge možnosti ni, je pametni telefon tista napravica, ki nam omogoča, da na to silno preprosto, a še kako resnično dejstvo, nikdar ne pozabimo! Slovenci smo družabni in se radi družimo, zato, kadar to ni mogoče s pristnim stikom iz oči v oči, pograbimo možnosti, ki nam jih nudi tehnologija. Storitev takojšnega sporočanja in video klepetanja je veliko, a za nas je izrednega pomena Viber. Ta je namreč med slovenskimi uporabniki najbolj priljubljen in poleg pošiljanja sporočil in fotografij omogoča tudi varne glasovne in video klice. Ni ga lažjega načina za hiter video klepet ali pošiljanje sporočil in zabavnih vsebin.

Ko organizem zahteva svoje

Ker nam je na dosegu roke toliko informacij, zabavnih vsebin in možnosti stikov s prijatelji, občasno radi pozabimo na potrebo, ki je nikakor ne moremo in ne smemo prezreti. Lakoto! Vedno imamo na voljo dve možnosti. Hrano lahko naročimo, da nam jo pripeljejo, pri čemer se bo izkazala za nepogrešljivo aplikacija eHrana z bogatim jedilnikom jedi iz različnih restavracij. Naj nam zadiši kitajska, indijska ali katera druga nacionalna kulinarika, ali pa preprosta pica ali hamburger iz bližnje verige hitre prehrane, kar najbolj vzburi oči in brbončice s preprostimi dotiki naročimo na zaslonu pametnega telefona. Še najtežje od vsega je nato čakanje na prijaznega dostavljavca, ki naročeno prinese do vrat stanovanja. Če pa smo pri volji, da se preizkusimo za štedilnikom in je zdrava prehrana visoko na seznamu življenjskih resnic, tedaj uporabimo aplikacijo Veš kaj ješ, da prepoznamo živila in se informiramo o njihovi hranilni sestavi.

Huawei je pred kratkim predstavil tudi novo orodje za iskanje aplikacij na telefonih Huawei, Petal Search – Find Apps, ki je nastalo v partnerstvu z vodilnimi globalnimi in evropskimi spletnimi iskalniki, uporabnikom pa ponuja preprost način iskanja med milijoni aplikacij, ki jih potrebujejo, neposredno na domačem zaslonu svoje naprave.

Karkoli se bomo namenili storiti na telefonu Huawei, vedno nam bo stal ob strani in z aplikacijami v trgovini AppGallery omogočil, da bomo pravočasno informirani in povezani z okoljem. A le toliko, kot bomo želeli in dovolili, saj sta varnost in zasebnost visoko na Huaweijevem prioritetnem seznamu.

Dodatne Informacije

huawei.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
7 najboljših aplikacij za intermitten fasting (prekinitveni post) 2021