fbpx

BOSE Sport Open Earbuds: ene izmed boljših slušalk za uporabo med rekreacijo

BOSE Sport Open Earbuds; Foto: bose.com
Zadnjič posodobljeno: :

Poznamo več vrst slušalk, zagotovo pa prav vsak izmed nas pozna tudi tiste, ki se vstavijo v uho. A le te prinašajo tudi slabosti, postanejo pa lahko celo neprijetno gojišče bakterij.

Človeško telo pozna več občutljivih predelov, dva izmed najpomembnejših pa sta ravno ušesna kanala. Ko si v njih potisnemo slušalke, se posredno ʺizoliramoʺ od sveta in hkrati ustavi pretok zraka. Posledično začnejo naše znojne žleze v ušesu proizvajati več ušesnega masla. Težave z zaprtimi ušesnimi kanali rešijo premišljene slušalke BOSE Sport Open Earbuds.

Mnogi otorinolaringologi se strinjajo, da lahko prekomerna blokada ušesnih kanalov privede do pravega gojišča nadležnih bakterij, ki povzročajo vnetje ušes. V kolikor tudi sami trpite za omenjeno nadlogo, ima BOSE rešitev za vas. BOSE Sport Open Earbuds so brezžične slušalke, ki si jih kot nekakšen ušesni ʺnakitʺ, poveznemo čez zgornji del uhlja. Tako ostajajo naši ušesni kanali odprti in zračni, hkrati pa smo še vedno deležni zvočne interakcije sveta okoli nas. Ušesne slušalke delujejo kot manjši zvočniki, glasba iz njih pa se po uhlju širi proti bobničem.

Za razliko od ostalih slušalk, bo v tem primeru okolica lahko slišala glasbo, ki jo v tistem trenutku poslušamo. Le to pa ne predstavlja bistvene ovire, saj so slušalke namenjene predvsem uporabi med športnimi aktivnostmi. Slušalke so odporne na znoj in vodo, upravljamo pa jih s pomočjo občutljivih tipal. Z mobilnim telefonom jih povežemo preko aplikacije BOSE Music, dve uri polnjenja pa sta dovolj za do 8 ur poslušanja glasbe. Zvok iz slušalk je čist in kakovosten, se bomo pa morali zaradi oblike žal odpovedati močnejšemu občutenju nizkih tonov. Inovativne slučalke BOSE so že na voljo za okoli 200 evrov.

Top 5 avdio izdelkov blagovne znamke Bose pri trgovcu Amazon

1. Najbolje prodajan
Bose Frames Audio Sunglasses, Alto, S/M, Schwarz
Bose Frames Audio Sunglasses, Alto, S/M, Schwarz
Blockiert bis zu 99 % der UVA-/UVB-Strahlen; Bluetooth-Verbindung zum leichten Koppeln
139,00 EUR
2. Najbolje prodajan
Bose ® Companion 2 Serie III Multimedia...
Bose ® Companion 2 Serie III Multimedia...
Klang mit naturgetreuem Klang bei jeder Lautstärke; Raumfüllender Klang aus zwei Lautsprechern;...
104,82 EUR
Znižano za 50,95 EUR3. Najbolje prodajan
Bose ® UFS-20 II (Weiß)
Bose ® UFS-20 II (Weiß)
Modellbezeichnung: UFS-20 Series II; Paarweise erhältlich; Kompatible mit Sämtliche Bose Home...
149,95 EUR −50,95 EUR 99,00 EUR
4. Najbolje prodajan
Verbindungskabel für EIN Bose Bass Module
Verbindungskabel für EIN Bose Bass Module
Verbindungskabel für ein Bose Bass Module
9,95 EUR
Znižano za 75,97 EUR5. Najbolje prodajan

Zadnja posodobitev 2022-05-25 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakupi brez DDV na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Dodatne Informacije

bose.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!