Božični filmi na Netflixu za popoln romantičen večer

Zadnjič posodobljeno: :

December je vedno čas za filme, ki nas navdajo z dobrimi občutki. Govorimo seveda o filmih z božičnim pridihom. Če si letos želite preskočiti tradicionalne uspešnice kot so Sam doma in Pravzaprav ljubezen, smo za vas naredili izbor božičnih filmov, ki nam jih ponuja Netflix.

Ta seznam je kot nalašč za prihajajoče filmske večere, ko potrebujete zgolj zabavo in romantiko. Res da so božični filmi predvidljivi in romantični, vendar si jih le oglejte še pred božičem.

The Holiday Calendar (2018)

Nadarjena fotografinja podeduje starinski praznični adventni koledar, katerega vsebina napoveduje prihodnost. Jo bo ta čarobni koledar navdušil nad prazniki?

Christmas Inheritance (2017)

Oče svojo naslednico izzove, naj osebno dostavi božično pismo svojemu nekdanjemu partnerju v njihovem domačem kraju. Tja potuje z avtobusom, pod krinko in s samo 100 dolarji. Se bo kaj naučila od tamkajšnjih ljudi?

Let It Snow (2019)

V majhnem mestu na božični večer snežna nevihta združi skupino mladih. Med njimi se bo zgodila marsikatera spletka.

A Christmas Prince (2017)

Novinarka deluje pod krinko, da bi dobila informacije o plejbojevskem princu. Pri tem se zaplete v kraljevsko spletko in na koncu najde ljubezen – a bo lahko nadaljevala svojo laž?

A Holiday in the Wild (2019)

Ko jo mož na zapusti pred odhodom na safari, se ona odloči sama odpotovati na afriško celino, kjer se spoznava z zaščiteno vrsto slonov in spozna ljubezen.

The Knight Before Christmas (2019)

Srednjeveški angleški vitez pristane v današnji Ameriki, kjer se zaljubi v srednješolsko učiteljico naravoslovja, ki je bila razočarana v ljubezni.

Operation Christmas Drop (2020)

Erica, pomočnica kongresnika, se odpove družinskim božičnim praznikom, da potuje po naročilu svojega šefa. V letalski bazi se spopade s kapitanom Andrewom Jantzom.

The Princess Switch: Switched Again (2020)

Ko vojvodinja Margaret nepričakovano podeduje prestol, mora njena dvojnica Stacy zaustaviti Fiono, ki želi prepreči njihove načrte.

Holidate (2020)

Neznanca, ki sta se naveličala, da sta v prazničnem času samska, se strinjata, da bosta poskusila s platonsko zvezo, a se ne zavedata, da ju bodo na tej poti ujeli prava čustva.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!