Božično-novoletni okraski za brado

Da prav ste prebrali, brade okrašene z božično-novoletnimi okraski so tu. Ja, še nekaj let nazaj je bila daljša, košata in boemska brada nekaj drugačnega, celo odbijajočega, a razrast hipsterske kulture ji je izboril ''mainstreamovski'' status. Zato danes ni več ni posebnega. Hipsterji se morajo tako še bolj potruditi, če želijo ostati edinstveni. Julija so si tako moški v brke, skladno z letnim časom, tlačili rože, v prazničnem decembru pa si nanje obešajo kaj drugega kot božične bunkice.

Zgodbe o prepoznavnih hipsterskih brkih in bradah imajo sedaj že kar dolgo brado. Konec koncev imamo svetovno tekmovanje za najimpresivnejše. In ker vemo, da hipsterji zavračajo prevladujočo kulturo, ni presenečenje, da so se nekateri odločili, da ne bodo več okraševali novoletne jelke, ker je to pač preveč ”mainstreamovsko”, ampak namesto tega kar ”krošnje” na svoji glavi.

Bo Božiček nosil tudi pod takšno 'smrekico''?
Bo Božiček nosil tudi pod takšno ‘smrekico”?

To jim je omogočila londonska oglaševalska agencija, ki je začela prodajati ”bradne” božično-novoletne okraske Beard Baubles. Za dobrih 10 evrov dobite komplet štirinajstih bunkic, narejenih prav za obešanje na brado.

PREBERITE ŠE: Cvetober slik moških z rožami v bradi

Mogoče se komu zdi bedasto, a je za dober namen, saj gredo prihodki od prodaje dobrodelni organizaciji Beardseason, ki skrbi za ozaveščanje o melanomu.

Okrašena brada je zadnji krik hipsterske mode.
Okrašena brada je zadnji krik hipsterske mode.

Dodatne Informacije

Več informacij:
beardbaubles.tictail.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše biografije 2021: knjige, ki jih preprosto morate prebrati!