fbpx

Bralni kotiček iz pohištva, ki sledi oblikam divjih živali

Oblikovalec Roe Magdassi je krivec za obstoj zabavnega bralnega kotička, ki je idealna izbira za vse, ki v sebi premoremo še malo otroka. Dizajnerska kolekcija pohištva “Tre” namreč sestoji iz elementov, ki sledijo abstraktnim oblikam divjih živali.

Roe Magdassi je oblikovalec dizajnerskega bralnega kotička, ki sestoji iz mizice, lučke in enoseda, ki s svojo obliko sledijo abstraktnim oblikam divjih živali.

Magdassi je pri svojem ustvarjalnem procesu natančno preučil morfologijo živali in nato z redukcijo in abstrakcijo živalskih figur dosegel njihov skorajšnji izbris. Pohištvo namreč ni natančen posnetek živalskega sveta, ampak nas v svet divjine popelje z zgolj nekaj linijami in celo enim samim madežem.

PREBERITE ŠE: Pametno pohištvo z dodano vrednostjo

Kolekcija sestoji iz mizice, katere oblikovanje je navdihnil na plen prežeči leopard, luči, ki predstavlja nežno žirafo in enoseda, za katerega ne moremo točno trditi kateri beštiji bi bil lahko podoben. Morda večim? Vsi trije elementi pa zagotovo sestavljajo udoben prostor, kjer bi ob odličnem branju z užitkom spili okusen čaj…

 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!