Bratje Prevc vas vabijo na kavo v BTC, Mini Planica pa na skoke

Bratje Prevc in Mini Planica
Zadnjič posodobljeno: :

Bratje Prevc vas 2. junija 2016 ob 18. uri vabijo na kavo v BTC Ljubljana. Peter Prevc, Domen Prevc in Cene Prevc se bodo namreč tedaj ustavili v Alples studiu v hali 10, kjer jih boste lahko spoznali v živo, z njimi kramljali in se fotografirali, od 15. ure pa boste lahko v družbi Francija Petka brezplačno svoje letalske sposobnosti preizkušali na Mini Planici.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Alples studio BTC Ljubljana, hala 10

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Brezplačno

Peter Prevc, Domen Prevc in Cene Prevc vas 2. junija 2016 vabijo v BTC Ljubljana, ko boste imeli edinstveno priložnost, da vse tri brate spoznate v živo in razbremenjene tekmovalne napetosti.

Domen, Peter in Cene Prevc.
Domen, Peter in Cene Prevc.

Dobimo se v Alples studiu v BTC Ljubljana ob 18. uri, še prej pa lahko v skakalno razpoloženje skočite s pomočjo mobilne skakalnice Mini Planica, nameščene na vozilu Transporter, ki s Francijem Petkom na čelu, idejnim očetom projekta, redno ”koncertira” po Sloveniji in skrbi za popularizacijo smučarskih skokov.

PREBERITE ŠE: Peter Prevc in ostali slovenski smučarski skakalci drveli s karti


Bratje Prevc bodo na voljo za vaša vprašanja, fotografiranje in deljenje avtogramov, v igri bo tudi podpisan plakat Petra Prevca in možen bo nakup majic iz uradne kolekcije Petra Prevca.

Dodatne Informacije

Več informacij:
prevc.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Smile Nation Ljubljana 2021: prihajata najboljši didžejki na svetu Nervo