fbpx

Brezplačni spletni koncert Slovenija, ostani DOMA! #2 z dobrodelno noto

Na brezplačnem spletnem koncertu Slovenija, ostani DOMA!#2, ki ga boste lahko spremljali ta petek, 3. aprila 2020 ob 20.00, bomo poleg odlične družbe in vrhunske glasbe zbirali sredstva za nakup ventilatorja, umetnih pljuč, za UKC Ljubljana.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Facebook
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
brezplačno

Z brezplačnim spletnim koncertom Slovenija, ostani DOMA! so organizatorji hoteli nagraditi vse tiste, ki spoštujejo priporočila in ostajajo doma, hkrati pa so želeli v teh stresnih trenutkih prispevati k ohranjanju pozitivnega odnosa do življenja. Prvi koncert si je na Facebooku ogledalo preko 70.000 ljudi, v petek, 3. aprila ob 20.00, pa je na sporedu že drugi brezplačni spletni koncert. Nastopili bodo Gaja Prestor, Miki Vlahovič (iz skupine Victory), Kristijan Crnica, 2B band, Gianni Rijavec, Timotej WildArt (član dua Wildart) in Željko Krušlin Kruška – glavni pevec skupine LATINO, koncert pa bo tudi tokrat povezoval voditelj Boštjan Romih s sovoditeljico Tanjo Kocman.

Tokratni koncert pa ima tudi dobrodelno noto: s pomočjo Rotary Slovenija bomo poleg odlične družbe in vrhunske glasbe zbirali sredstva za nakup ventilatorja, umetnih pljuč, za UKC Ljubljana! Vsa zbrana sredstva bodo donirali naprej, saj organizatorji prevzemajo stroške nakazil in administracije.

Donacije so možne na dva načina:
1. pošljite SMS na številko 1919 z besedo: DARUJEMO (prispevate 1 evro)
2. z nakazilom na tekoči račun (višino prispevka določite sami, torej darujete po svojih močeh):
Zveza Rotary klubov Slovenije – RI Distrikt 1912
Stegne 23a, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 0201 3025 7301 922
V namen plačila zapišite “ZA VENTILATOR”.

Spletni koncert bo potekal na Facebook strani Eventnika, natančneje v dogodku: Slovenija, ostani DOMA! #2

Pridete?

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com/eventnika

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!