fbpx

Bruder EXP-8: avanturistična prikolica za odkrivanje divjine

Bruder EX-8; Foto: bruderx.com

Nekateri prisegajo na avtodome, spet drugi si raje omislijo počitniške prikolice. Avstralski Bruder je tokrat pripravil prav posebno prikolico, ki ni zgolj počitniška, saj bo z njo mogoče dlje časa preživeti v popolni divjini.

Na voljo imaJo počitniške prikolice v različnih velikostih, tokrat pa si bomo ogledali eno izmed večjih. Bruder EXP-8 ne samo da navduši z velikostjo in dizajnom, temveč tudi z njeno prilagojenostjo na bivanje v popolni divjini. EXP-8 predstavlja moderno prikolico 21. stoletja, ki je primerna za vse letne čase in je z njo mogoče doseči tudi odročnejše kraje. Bruder EX-8 ima nameščeno terensko vzmetenje, ki prilagaja razporeditev teže prikolice in se samodejno prilagodi glede na avtomobil, ki vleče prikolico.

Bruder EX-8; Foto: bruderx.com

Za preživetje v divjini je na voljo solarna elektrarna z močjo 1.600 vatov in baterija s kapaciteto 1.000 amperskih ur. Poleg električne oskrbe imamo na voljo tudi filtracijski sistem za vodo, zaradi česar bomo lahko ostali odrezani od sveta za daljša časovna obdobja. Za lažje premikanje po terenu skrbijo ogromne pnevmatike s premerom 37-palcev in vitel, ki nas bo spravil iz marsikatere terenske zagate. Prikolica ponuja dodatna vrata, skozi katera bomo hitreje vstopili v notranjost prikolice ali še hitreje dostopali do toaletnega prostora. V kolikor radi uživate v miru in naravi ali pa bi se enostavno radi skrili pred svetom, bo avanturistična prikolica Bruder EXP-8 kot nalašč za vas.

Dodatne Informacije

bruderx.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!