fbpx

Brunswick Park: oblačila, ki bodo z nami od jutra do večera

Nekateri si preprosto ne moremo predstavljati, da bi lahko ves dan preživeli v istih oblačilih. Na dan do trikrat zamenjamo garderobo, še posebej če se odpravimo na rekreacijo. Modno podjetje Brunswick Park pripravlja za nas rešitev – inovativno serijo suknjičev, jopic s kapuco in jaken, ki so z nami od jutra do večera. In če njihova uspešna zgodba na Kickstarterju vsaj delno nakazuje uspeh, ima ta znamka zagotovljeno svetlo prihodnost.

Osnovne Informacije
Znamka
Brunswick Park
Model
Cena
140€
Trgovina

Skrivnost modnega podjetja Brunswick Park leži v njihovi tkanini in načinu njene uporabe. Želeli so namreč oblikovati linijo oblačil, ki ima tako učinkovito tkanino, kot jo imajo oblačila za rekreacijo. To bi namreč povečalo koristi in zmogljivost tudi pri materialih za naše vsakdanje poklicno življenje.

PREBERITE ŠE: From Cotton to Lace: slovenski puloverji in majčke s čipkami

Volna merino, ki jo ustanovitelji imenujejo kar “čudežna tkanina”, ima nekaj večjih koristi za aktivne ljudi. Nadzoruje namreč potenje, vlago in vonj, najbolje pa je, da lahko takšne materiale peremo kar v pralnem stroju.


Linija oblačil ima nekaj dodatnih prednosti: zapestni žep, ki je odličen za shranjevanje kartic za mestni promet, in antibakterijske lastnosti, ki uporabnikom omogočijo, da oblačil ne dajejo v pralni stroj prepogosto.

Na voljo so štirje slogi oblačil Brunswick Park: moški in ženski suknjiči z modnim rezom, ženska “bomber” jakna in moška jopica s kapuco. Ženski suknjič med drugim omogoča, da se spodnji del odpne, zaradi česar lahko hitro in preprosto prehajamo iz dnevnega v večerni videz.

Proizvodnja linije oblačil naj bi se začela decembra letos, prvi kupci pa bodo oblačila dobili februarja prihodnje leto.

V fotogaleriji si lahko ogledamo pametna oblačila Brunswick Park.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com in brunswickpark.co

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!