Bubba’s Jetpack – raketni nahrbtnik za golfiste

Bubba's jetpack je novo prevozno sredstvo za golf

Pozabite na električne golfske avtomobile. Najbolj frajerski golfisti se od luknje do luknje danes prevažajo z raketni nahrbtnikom Bubba's Jetpack. Izdelala sta ga ameriški golfist Bubba Watson in podjetje Oakley.

Poklicni ameriški golfist Bubba Watson in podjetje Oakley sta predstavila prvi jetpack (raketni nahrbtnik) za igralce golfa, ki želi nadomestiti klasični golfski avto ali biti vsaj njegova alternativa. Čeprav ni z avtomobilčki nič narobe, pa bi lahko jetpack precej pospešil igro golfa, poleg tega pa bi igralci lahko občudovali edinstvene razglede.

PREBERITE ŠE: Raketni nahrbtnik Martin Aircraft: poletite z jet packom kot Superman


Čeprav so jetpacki precej bolj tvegan način prevažanja, kot ga omogoča električni avto, pa imajo svoje prednosti. Bubba Watson je znan po ljubezni do svojstvenih vozil. Pred leti je tako že predstavil lebdeče vozilo, t. i. Bubba’s Hover.

Bubba’s Jetpack je nastajal dve leti, znanje pa so prispevali novozelandski inženirji. Izdelali so ga v čast vrnitvi golfa med olimpijske discipline.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
H20 XT: Yamaha na vodo