fbpx

Burton Troop– girl power na snegu

Burtonov Troop je deska po meri žensk. Letos je bil fenomen deskarke na snegu Elene Height osnova za predelavo legendarne deske. Dobila je mehkejši flex, pri trdih pristankih pa bo dobrodošel sistem blaženja udarcev Smooth Ride Plus. Deska je v osnovi namenjena predvsem bolj izkušenim ...

Burtonov Troop je deska po meri žensk. Letos je bil fenomen deskarke na snegu Elene Height osnova za predelavo legendarne deske. Dobila je mehkejši flex, pri trdih pristankih pa bo dobrodošel sistem blaženja udarcev Smooth Ride Plus. Deska je v osnovi namenjena predvsem bolj izkušenim deskarkam, ki iščejo univerzalno all-mountain desko z izrazito poudarjenimi lastnostmi za prosti slog. Troop bo snežne navdušenke popeljal od divjih trikov snežnega parka pa do lebdenja v celcu na najlepših strminah, ki jih najdemo le izven urejenih smučišč, kjer bo deska vseeno omogočala zares hitro in kontrolirano deskanje. Vse to deski omogoča vrhunska konstrukcija, podprta s karbonskimi vložki. Troop je directional deska, kar pomeni, da je oblika deske namenjena predvsem vožnji v eno smer, a vseeno je povsem primerna tudi za switch vožnjo. Da bo Burtonov Troop zdržal kar nekaj sezon deskanja, bo poskrbel Burtonov proizvodni proces Infinite Ride™, v okviru katerega se desko postavi v vremenske razmere, ki so identične polni zimski sezoni. Rezultat so odpornejša deska in enake lastnosti deske na začetku ali po koncu sezone, ko uporabljamo desko.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.