fbpx

Varno v zasnežene gore

Lavinska žolna je osnovna oprema vsakega športnika, ki se pozimi podaja v zasnežene gore, saj le z njeno pomočjo lahko najdemo morebitne ponesrečence v snežnem plazu. Ortovox poskuša vedno bolj olajšati uporabo teh naprav, zato se usmerja v večjo digitalizacijo. Ena najsodobnejših lavinskih žoln je ...

Lavinska žolna je osnovna oprema vsakega športnika, ki se pozimi podaja v zasnežene gore, saj le z njeno pomočjo lahko najdemo morebitne ponesrečence v snežnem plazu. Ortovox poskuša vedno bolj olajšati uporabo teh naprav, zato se usmerja v večjo digitalizacijo. Ena najsodobnejših lavinskih žoln je Ortovox S1, ki na velikem digitalnem zaslonu grafično prikazuje pozicijo, oddaljenost ter globino iskanega, obenem pa omogoča določanje pozicije za več ponesrečencev. S pomočjo treh alkalnih baterijskih vložkov S1 omogoča do 250 ur oddajanja signala in10 ur sprejemanja.

Cena: 439,99 evra

www.ortovox.com

Trgovina Iglu šport, BTC Hala 3, Šmartinska 152, Ljubljana

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.