fbpx

V snežnem zenitu

Sensor 3 je nov koncept pri snovanju smučarskih čevljev, ki so si ga zamislili pri Rossignolu. Koncept se posveča osnovni morfologiji podplata, ki temelji na treh točkah podplata, ki skrbijo za stabilizacijo, zasnova čevlja pa ustvarja neposreden stik čevlja s temi tremi točkami, s čimer omogoča boljšo kontrolo in ...

Sensor 3 je nov koncept pri snovanju smučarskih čevljev, ki so si ga zamislili pri Rossignolu. Koncept se posveča osnovni morfologiji podplata, ki temelji na treh točkah podplata, ki skrbijo za stabilizacijo, zasnova čevlja pa ustvarja neposreden stik čevlja s temi tremi točkami, s čimer omogoča boljšo kontrolo in prenos moči z noge na čevelj in smučko. Smučarski čevelj Zenith Sensor 110 zelo dobro združuje tehnologijo sensor 3 s sodobno zasnovo smučarskega čevlja, ki je namenjen zelo dobremu vsestranskemu rekreativcu, ki potrebuje trši čevelj z neposrednim prenosom moči, obenem pa se noče odreči udobju.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.