fbpx

Sprehodimo se!

Hoja je enostaven način, kako povečati telesno aktivnost. V trgovino se za spremembo odpravimo peš, ali pa se prepričamo v lep sprehod po zasneženi pokrajini. Že 10.000 korakov dnevno je odlična osnova za rekreacijo, te korake pa nam bo štel majhen, le 20g težak pedometer ali števec korakov Silva Ex3 Plus. ...

Hoja je enostaven način, kako povečati telesno aktivnost. V trgovino se za spremembo odpravimo peš, ali pa se prepričamo v lep sprehod po zasneženi pokrajini. Že 10.000 korakov dnevno je odlična osnova za rekreacijo, te korake pa nam bo štel majhen, le 20g težak pedometer ali števec korakov Silva Ex3 Plus. Lahko je obešen okoli vratu, v žepu ali v roki, uporaben pa je za športne in predvsem vsakodnevne aktivnosti. Domišljija kje, kdaj in zakaj ga bomo uporabljali, pa je pri uporabi neomejena.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.