fbpx

Burton × South Park – zimska kolekcija navdihnjena po kultni risanki

Burton × South Park

Le kateri ljubitelj zimskih športov ne pozna znamke Burton? In le kateri izmed teh ne pozna ameriške risane serije South Park, ki je na sporedu že 20 sezon? Burton je ob častitljivem jubileju South Parka pripravil kolekcijo zimskih dodatkov, navdihnjeno po zimskih oblačilih, ki jih nosijo Cartman, Stan, Kyle in Kenny.

Letos mineva 20 let, odkar je na male zaslone prišla animirana serija South Park, ki je bila prvič predvajan davnega leta 1997. Burton je okrogli jubilej kultne risanke proslavil z izdajo posebne kolekcije zimskih dodatkov, ki so jih navdihnili kosi glavnih junakov serije – Eric Cartman, Kyle Broflowski, Stan Marsh in Kenny McCormick.

PREBERITE ŠE: FW16: solarni plašč, ki je tudi polnilec za pametni telefon


Zdaj si tako lahko omislite repliko Kennyjeve oranžne kapuce, Kylovo zeleno kapo z zaščito za ušesa ali zimsko kapo Cartmana in Stana. Na voljo so tudi tematske nogavice, majice in usnjene rokavice, potisk s Kennyjem in znamenitima vzklikoma ”Oh my god, they killed Kenny! in ”You bastards!!!” pa je dobila deska za snowboard.

Comedy Central je že pred časom najavil tri nove sezone, kar pomeni, da bomo South Park spremljali vsaj še do leta 2019.

Galerija – kolekcija Burton × South Park:

Dodatne Informacije

Več informacij:
burton.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!