fbpx

Cabaret band v Solkanu

Življenje je Cabaret! In da je temu res tako bo dokazala skupina Cabaret Band v Solkanu. Pisana druščina glasbenikov nas bo tako z glasbo kot odrskim nastopom popeljala na glasbeno doživetje.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Piano bar, Milojke Štukelj 8, Solkan
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

Cabaret Band je ena redkih skupin pri nas, ki se ukvarja s tovrstno glasbo. S svojim repertoarjem, kot se za kabarejsko zvrst tudi spodobi, lahko nastopijo tako na glasbenih kot gledaliških odrih. Z zanimivo kostumografijo, izvirnimi besedili in prepričljivim nastopom nas bo Cabaret Band popeljal v čaroben svet šansonov, rocka in popa v kabaret maniri. Miha Pinterič na harmoniki, Urban Logar na kitari in madolini, Mitja Centrih na basu, Robert Rebolj na bobnih in perkusijah ter Meta Eržečnik na vokalu bodo na komičen a skrajno resen glasbeni način popestrili dogajanje v Solkanu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.arena-pianobar.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.