fbpx

Cabino – Fresh Air Resort: luksuzne hiške v objemu doline Soče

Luksuz v naravi, kjer avantura sreča udobje

Cabino – Fresh Air Resort
Foto: Cabino / Booking
Zadnjič posodobljeno:

V Soški dolini, kjer narava plete zgodbe s smaragdno reko in gorski vrhovi kot sceno, se skriva Cabino – Fresh Air Resort. To ni le običajen oddih; to je povabilo k pustolovščini z udobjem prve klase. Tu, kjer je Hemingway našel navdih in adrenalinski odvisniki svoj raj, se prepletajo zgodbe o naravnih čudesih in tišini, ki jo lahko prekine le šepet vetra.

Cabino – Fresh Air Resort je več kot le bivanje; to je izkušnja, ki oblikuje nova dojemanja o luksuzu in pustolovščini. S petimi butičnimi lesenimi vilami, ki so se zlile z naravnim okoljem Soške doline, resort obljublja pobeg od vsakdanjika in ponovno odkritje, kaj pomeni biti v stiku z naravo. Vsaka vila je zasnovana z mislijo na raziskovalca, ki ceni udobje doma skupaj s skodelico izvrstne kave, hkrati pa ga vleče divjina.

Foto: Cabino / Booking

Cabino ne stoji le na križišču poti za plezalce, ribiče, pohodnike in kajakaše, temveč je tudi srce adrenalinskih doživetij, ki jih Soška dolina ponuja kot “adrenalinski center sveta”. Naj bo to spust po eni izmed najbolj čistih in smaragdnih rek v Evropi, jutranji vzpon na okoliške vrhove Julijskih Alp ali raziskovanje globin kanjonov, vsak dan prinaša novo avanturo.

Foto: Cabino / Booking

A resort ponuja več kot le adrenalin. Tu se prepletajo zgodbe preteklosti s sodobnim iskanjem miru. Med pohajkovanjem po dolini lahko obiščete kraje, ki so navdihnili literarne velikane, in se prepustite miru, ki ga ponuja ta skriti kotiček Evrope. Ob obisku bližnjih destinacij, kot je Bovec, ali raziskovanju dediščine prve svetovne vojne ob Soči, se razkriva bogata zgodovinska in kulturna dediščina regije.

Kaj ponujajo luksuzne hiške “Cabino – Fresh Air Resort”

Vsaka lesena hiška je zasnovana kot vaš otok sreče, kjer se prepletata domišljija in realnost, ustvarjata prostor za sprostitev in uživanje. Z notranjostjo, ki jo zaznamuje 6 metrov visoka streha in velike steklene površine, sonce radodarno zapolnjuje prostor, ustvarjajoč občutek topline in odprtosti. Po lestvi se povzpnete na povišano spalno platformo, kjer se srečata udobje in eleganca, nudijoč popolno zatočišče od vsakdanjega vrveža.


Z obilico dodatkov, popolnoma opremljeno kuhinjo in mojstrsko razporejenimi kotički za sprostitev se vsak dan prelevi v praznovanje. Priložnosti za počitek in sprostitev najdete na vsakem koraku, od kavča pred televizijo do umirjenega branja na terasi, obkroženi z mirnostjo narave.

Vaša hiška na prvi pogled ponuja prostor, primeren za 2 odrasla in 2 otroka. V njej najdete dvojno posteljo z visokokakovostno vzmetnico (180 cm x 200 cm) ter dve dodatni ležišči po potrebi (90 cm x 200 cm), kar zagotavlja, da je prostor prilagodljiv in udoben za celo družino. Visokohitrostni internet preko optičnega omrežja, 50-palčni televizor z Netflixom, notranji prostor v velikosti 40 m² dopolnjuje lesena terasa v velikosti 17 m², posteljnina iz egipčanskega bombaža, indukcijska plošča, hladilnik in posoda, stroj za Nespresso kavo ter oprema za pripravo prelite kave so le nekatere izmed prednosti, ki jih hiška ponuja. Prav tako ne manjka polnilna postaja za mobilne naprave ter organska kozmetika, kar vsakemu gostu zagotavlja popolno udobje in sprostitev.

Foto: Cabino / Booking
Foto: Cabino / Booking

Tako opremljena, vsaka kabina v Cabino – Fresh Air Resort postane vaše zasebno zavetje, kjer lahko uživate v miru in tišini narave, hkrati pa se prepustite luksuzu in udobju, ki ga ponuja sodobno oblikovano bivalno okolje.

Foto: Cabino / Booking

Z vsakim letnim časom se Cabino – Fresh Air Resort preoblikuje, da odraža lepoto in edinstvenost okolice. Ne glede na to, ali je vaš obisk namenjen oddihu, medenemu tednu ali “workationu”, bo resort poskrbel za celovito doživetje doline Soče. Od svežega gorskega zraka, domačih kulinaričnih specialitet do neokrnjenih pohodniških in kolesarskih poti, vsak gost najde svoj kotiček miru ali adrenalinsko doživetje po meri.

Cabino – Fresh Air Resort ni le destinacija; to je začetek potovanja v globine narave, udobja in samoodkritja. V osrčju Soške doline, kjer se zelene veje nežno dotikajo neba in reka Soča šepeta zgodbe o preteklosti in sedanjosti, vsak obiskovalec najde svoj kos raja. Pridite in doživite, kje se udobje prepleta z divjino, in odkrijte svojo pustolovščino med tisočerimi odtenki zelene.

Dodatne Informacije

cabino.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.