fbpx

David Beckham nosi roza Tudor: predstavitev ure Tudor Black Bay Chrono “Pink”

Omejena izdaja za drzne duše

Tudor Black Bay Chrono "Pink"
Foto: Tudor

Tudor je v svetu prestižnih ur znova presegel samega sebe – tokrat z drzno potezo, ki bo zagotovo pritegnila pozornost. Po včerajšnjem uradnem postajanju časomerca za nogometni klub Inter Miami CF, kjer so prvič predstavili svojo naklonjenost rožnati barvi, danes Tudor ponovno preseneča. Razkrivajo namreč novo verzijo ure Black Bay Chrono "Pink", ki v sodelovanju z Jayem Chouom slavi drznost ambasadorjev znamke Tudor.

Rožnata barva, ki jo mnogi povezujejo z nežnostjo, je v svetu Tudorja simbol drznosti in izstopanja. Jay Chou, eden od ambasadorjev, je rožnato barvo tako močno zaznamoval, da je postala njegov zaščitni znak. Podobno kot vodilni kolesar na dirki po Italiji, ki z ponosom nosi rožnato majico, ali David Beckham, ki je rožnato vpletel v estetiko svojega kluba Inter Miami CF, tudi Tudorjevi ambasadorji vedo, da pomeni biti drzen pravzaprav izzivati ustaljene norme.

David Beckham, svetovno znana ikona stila, znova dokazuje, da je mojster preseganja modnih norm. Njegova izbira rožnate ure Tudor Black Bay Chrono ne le izpostavlja njegovo drznost, ampak tudi poudarja, kako pravilno nošenje izbranih kosov lahko preoblikuje percepcijo barv v modnem svetu.

Foto: Tudor

Beckham, ki ni tujec za izstopajoče modne izbire, nosi rožnato z namenom. Ne samo da z njim pokaže podporo drznim odločitvam, ampak tudi zrcali njegovo osebno zgodbo in karizmo. Tudor, z dolgoletno tradicijo v izdelavi ur, ki so simbol poguma in avanturističnega duha, z modelom Tudor Black Bay Chrono “Pink” odraža te vrednote.


Ura Black Bay Chrono “Pink” s svojo omejeno izdajo ne cilja na široko publiko, kar samo poudarja njeno ekskluzivnost. Tudorjeva zgodovina, tesno povezana z avtomobilizmom in potapljanjem, se v tem modelu združuje v športni kronograf z izjemnimi tehničnimi značilnostmi, kot so kolonsko kolo in vertikalna sklopka. To ni ura za vsakogar – je za tiste, ki si upajo biti drugačni.

Tudorjevo partnerstvo z Inter Miami CF odraža znamkino filozofijo “Born To Dare” (Rojeni za drznost), ki jo živijo tudi ambasadorji, kot sta David Beckham in ostali soustanovitelji kluba. Svoje sanje so uresničili z zagonom kluba, ki zdaj privablja nekatere najboljše igralce na svetu. Tudor z rožnato barvo in novim ambasadorstvom ponosno izraža svoj drzen duh in izstopa v svetu prestižnih ur.

Foto: Tudor

Tudor se s tem ne samo ponovno potrjuje kot znamka, ki si upa tvegati in presegati pričakovanja, ampak tudi kot ikona, ki združuje športni duh, prestiž in neprekosljivo kakovost. Ura Black Bay Chrono “Pink” je še en dokaz, da Tudor resnično živi svoje geslo “Rojeni za drznost”.

Dodatne Informacije

tudorwatch.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.