fbpx

Car Spotting Porsche GT3: avtomobil iz kock Lego na varšavskih ulicah

Car Spotting

Ali sanjate o tem, da bi vozili avtomobil iz kock Lego? Morda bomo kmalu dočakali tudi takšno vrsto vozila. Verjetno pa nihče ne ve, kdaj bo do tega zares prišlo.

Poljski fotograf Tomek Makolski, ki prihaja iz Varšave, se osredotoča predvsem na življenjski slog, modo in avtomobile. Umetnikova nova serija fotografij, ki se imenuje ‘Car Spotting’, zajema šest fotografij oranžnega avtomobila Porsche GT3, ki je v celoti izdelan iz priljubljenih kock Lego. Fotografije so bile posnete na ulicah poljske prestolnice.

Makolski se s svojim delom želi poigrati s človeško percepcijo. Na prvi pogled je namreč avto iz kock, ki ga prikazuje fotografija, videti, kot da je izdelan v naravni velikosti. Temu v resnici ni tako – model Porscheja GT3 je namreč zelo majhen, Tomek pa ga je le vstavil v fotografije.

Če vas je delo poljskega fotografa navdušilo, si lahko na njegovi spletni strani ali profilu na družbenem omrežju Instagram ogledate še druge mojstrovine.

Galerija – Car Spotting Porsche GT3

Dodatne Informacije

Več informacij:
makolski.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.