Razglašen je “najgrši pes na svetu”

Čeprav pogosto slišimo, da so vsi psi lepi, to očitno ne drži. Obstajajo tudi takšni ljubljenčki, katerih zunanji videz po mnenju strokovnih sodnikov ne sodi med najbolj privlačne. A tudi če je tako, je najbolj pomembno, da so njihovim lastnikom najlepši na svetu.

Najgrši pes na svetu je letni natečaj, na katerem se zberejo ljudje, ki pripeljejo na tekmovanje svoje ‘grde hišne ljubljenčke’. Nepopolnost psov je tisto, kar najbolj šteje – nekateri psi nimajo dlake, drugi imajo predolg jezik, tretji imajo krive zobe

Festival, ki jih šteje že 30, je letos podelil naziv ‘najgršega psa’ 9-letnem angleškem buldogu z imenom Zsa Zsa. Ta pes je bil na avkciji pet let, nato ga je Underdog rescue prodal družini, ki najbolj ceni njegovo osebnost in ‘drugačen’ videz. Lastnik pa bo za ta naziv prejel 1500 ameriških dolarjev (približno 1300 evrov).

Ali menite, da si Zsa Zsa zasluži naslov najgršega psa na svetu?

Galerija slik – ‘Najgrši pes na svetu’

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Svet pričneš reševati z reševanjem enega človeka naenkrat: 10 nasvetov Charlesa Bukowskega za popolno življenje!