fbpx

Caviar Samsung Galaxy S22: Izjemen prestiž, ki ga ne morete zgrešiti

Caviar Samsung Galaxy S22; Foto: Caviar

Pametni telefoni Samsung Galaxy S22 so šele pred kratkih prišli na prodajne police, a jih je luksuzna znamka Caviar že vzela v svojo ʺobdelavoʺ in jih oplemenitila za svoje najbolj petične stranke.

Caviar znamka je svoj sloves dosegla z vizualnim ʺoplemenitenjemʺ znanih in priznanih znamk, po katerih posegajo tudi svetovni zvezdniki. Lotijo se obutve, igračarskih konzol, telefonov, ovitkov, tuje pa jim niso niti ʺpredelaveʺ ročnih ur. Nedavno je na prodajne police prišel najnovejši Samsung Galaxy S22, ki so se ga že lotili pri Caviarju. Caviar Samsung Galaxy S22, vse tri različice modela S22, so na voljo v šestih izvedbah, ki so narejene iz dragih in prestižnih materialov, kot so denimo titan, ogljikova vlakna, aligatorjeva koža in seveda zlato. Vsaka različica bo na voljo v 99 primerkih, za posamezni telefon pa bo potrebno odšteti od 6.520 do 7.140 ameriških dolarjev.

Dodatne Informacije

caviar-us.com
samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!