Če moškemu iskreno izrečete te stvari, boste osvojile njegovo srce!

Foto: IG @loveandwildhearts

Vsi imamo radi komplimente, nekateri pa z nami ostanejo zelo dolgo in nam lahko še danes prikličejo nasmeh na obraz.

Moški jih poleg tega, da jih radi delijo, tudi zelo radi prejmejo. In z naslednjimi desetimi komplimenti boste zagotovo osvojile njegovo srce!

Pohvalite njegov nasmeh

Nasmeh lahko veliko pove o moškem. Pravzaprav je odraz njegove duše. In njegov nasmeh je na vrhu seznama, ko gre za komplimente. Zato ga iskreno pohvalite.

Pohvalite njegovo duhovitost

Moški radi mislijo, da so zelo smešni, tudi kadar niso. Kompliment o njegovi duhovitosti mu bo zelo laskal. Povejte mu, da je zelo duhovite in videle boste njegovo reakcijo.

Pohvalite njegovo osebnost

Obstaja na tisoče pridevnikov, ki opisujejo človekovo osebnost, od privlačnih in živahnih do močnih in zanimivih. Ne glede na besedo, ki jo izberete, je kompliment glede njegove osebnosti nekaj, česar moški ne bo pozabil.

Pohvalite njegovo nežnejšo plat

Ko gre za njihovo naravo, so si moški nekoliko protislovni. Medtem ko radi dobijo kompliment, ker imajo trdno osebnost, radi slišijo tudi komplimente o svoji nežnejši plati. Na primer, lahko mu daste kompliment o tem, kako je po naravi razumljiv in nežen in nasmeh se mu bo raztegnil čez cel obraz.

Pohvalite njegovo moč

Vsaka pohvala, kako močan je, bo nahranila njegov ego bolj kot karkoli drugega, tudi če gre za majhna dela, na primer odpiranje kozarca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Love & Wildhearts (@loveandwildhearts)

Pohvalite njegove spretnosti

Ne glede na to, ali gre za kuhanje ali popravilo pralnega stroja, bo pohvala o njegovih spretnostih privabila nasmeh na obraz.

Pohvalite njegov intelekt

Številni moški radi verjamejo, da imajo vrhunski intelekt v primerjavi s svojimi kolegi. Pohvala njegove razgledanosti je nekaj, česar moški zagotovo ne bo pozabil.

Pohvalite njegovo športno kondicijo

Ko gre za telesno pripravljenost in kondicijo, znajo biti moški pogosto nečimrni. Če mu daste kompliment glede njegove pripravljenosti, vam bo zagotovo rade volje povedal, kako močno se trudi ostati v dobri formi in kako težko je. Prav ima, sploh ni lahko, in zato mu je ta kompliment tako všeč.

Pohvalite njegov videz

Če mislite, da imajo samo ženske rade pohvale glede svojega videza, potem se motite. Tudi moški radi slišijo, kako dobro so videti!

Pohvalite njegovo iznajdljivost

Moški cenijo, ko jih nekdo pohvali zaradi njihove genialnosti. Pohvale, kako izviren in iznajdljiv je, so lahko ena najboljših stvari, ki mu jih lahko izrečete.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!