fbpx

Polaroid Go: najmanjši analogni instant fotoaparat na svetu

Foto: Polaroid

Prenosljiv Polaroid Go je vaš novi partner v ustvarjalnosti.

Polaroid je predstavil novega člana svoje družine – fotoaparat Polaroid Go. Gre za 10,4 centimetrov dolg, 8,4 centimetrov širok in 6,1 centimetrov visok fotoaparat, ki je tudi najmanjši analogni instant fotoaparat na svetu, ki je bil kdaj koli zasnovan. In najboljši del vsega? Podjetje je razvilo tudi miniaturno različico svojega klasičnega filma kvadratnega formata, ki mu ustreza.

“Vračanje inovacij, oblikovanja izdelkov in ustvarjalnost – na to smo osredotočeni že od takrat, ko smo kot nova ekipa pred tremi leti prevzeli podjetje,” je povedal Oskar Smolokowski, predsednik uprave podjetja. “Polaroid Go je naš največji prispevek k temu doslej. Je resnično igriv, a neverjetno dobro oblikovan, vi pa boste imeli s seboj popolnoma drugačno kamero od tiste, ki jo imate na telefonu.”

Na voljo je v klasični beli barvi, s čimer fotoaparat prevzema oblikovalsko dediščino podjetja, hkrati pa ustvarja novo generacijo instant fotoaparatov. Miniaturni fotoaparat vključuje tudi na novo razvito selfi ogledalo, samosprožilec, dolgotrajnejšo baterijo, dinamično bliskavico, dvojno osvetlitev in potovanju prijazno dodatno opremo.

Vaš je lahko za 119,99 evrov, če pa želite v paketu tudi film, boste zanj odšteli 139,99 evrov.

Primerljivi izdelki Polaroid & Instax

Znižano za 10,00 EUR
instax Mini 40 Sofortbildkamera
instax Mini 40 Sofortbildkamera
Sofortbildkamera mit Fotos im Scheckkartenformat; eingebaute Selfielinse und Selfiespiegel
99,99 EUR −10,00 EUR 89,99 EUR

Zadnja posodobitev 2022-05-16 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakupi brez DDV na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!