fbpx

Če naredite to do konca decembra, vas bo spremljala sreča skozi vse leto 2022!

Foto: Aranprime / Unsplash

Ste že zastavili svoje cilje za leto 2022? Zemljevid želja je močan talisman, ki ga priporočajo številni strokovnjaki zakona privlačnosti, in je pomemben za ustvarjanje namenov, izpolnjevanje želja in privabljanje pozitivne energije.

Je most od domišljije in sanj do resničnosti in je eno najboljših orodij za doseganje ciljev.

Vsak od nas ima strahove, ki preprečujejo, da bi sanje postale resničnost. Če razmišljate samo o negativnih stvareh in v glavi delate slabe napovedi, lahko to prinese le nezadovoljstvo.

Po drugi strani pa se takoj, ko si človek domišlja, da se mu uresničujejo želje, začne to dogajati. In vse to se zdi kot čarovnija, v resnici pa je to zakon privlačnosti – če širite srečo, bo sreča prišla k vam!

Seznam želja je eno najboljših orodij za vizualizacijo

Z lahkoto ga naredite tako, da vanj prenesete vse želje, sanje, vendar je pomembno, da so te želje realistične, zavestne in iz globine srca. Prav tako je treba dobro in natančno opredeliti želje, da so pozitivne, torej da ne škodujejo nikomur.

Zapišite cilje in želje. Foto: Glenn Carstens Peters / Unsplash

Kako narediti seznam želja za izpolnitev v letu 2022?

Vzemite risalni papir ali veliko leseno tablo. Ker v letu 2022 vlada številka 6, je pomembno, da tablo razdelite na 6 delov. Po kitajskem horoskopu je leto 2022 leto vodnega tigra, zato naj bi seznam želja vseboval podrobnosti v modri in črni barvi.

Najpomembnejše je, da vas vaše želje resnično navdihujejo

To bi morali biti trenutno najpomembnejši cilji in sanje. Bodite ustvarjalni in na tablo vključite različne elemente, ki vizualizirajo vaše želje, kot so slike, časopisni izrezki, simboli in pozitivna sporočila.

Na primer, imate šest želja. Svoj zemljevid lahko razdelite na šest sektorjev. V vsako od njih morate napisati eno željo. Besedilo mora biti tako preprosto kot “hočem”. Na primer:

…Želim se preseliti v novo stanovanje.
…Želim zaslužiti denar za nov avto.
…Želim opraviti izpit.
…Želim najti sorodno dušo.
…Želim iti na morje.
…V službi želim dobiti povišico.

Prilepite jih na tablo. Foto: Tima Miroshnichenko / Pexels

Nalepite fotografije, vendar ne hitite z izbiro. Posvetite jim dovolj pozornosti. Vaša tabla mora biti napolnjena s pozitivno energijo. Vsaka slika pomaga izboljšati vizualizacijo in natančno razumevanje, kaj želite, saj jo boste videli vsak dan. Željo lahko opišete tudi z besedami, saj slika morda ne bo v celoti opisala želje. Besedilo je izjemno pomembno.

Seznam želja naredite do konca tega leta, torej do konca decembra – pomembno je, da je obešen pred novim letom. Tablo obesite na vidno mesto v vašem domu in si jo vsako jutro pozorno oglejte. Zraven se vizualizirajte, zamislite ali prilepite dosežke, torej kako daleč ste prišli z izpolnitvijo želje. To bo velika doza motivacije in navdiha.

Želimo vam, da vse svoje želje uresničite in da dosedanje želje na seznamu želja čim prej zamenjate z novimi in še svetlejšimi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!