fbpx

Če ne počneš teh stvari zaradi moškega, si zrela ženska!

Foto: envato

Zrela ženska postavlja sebe na prvo mesto in si tako olajša življenje. Ne vlaga energije v toksično razmerje. Je neposredna v tem, kar hoče in česa si ne želi, nima iluzij, ne izgublja časa. Pripravljena je na konstruktivno partnerstvo, na popuščanja in odrekanja.

Ve, kaj si želi in je odločena živeti tako in uživati ​​v svojem življenju. Še vedno si želi ljubezni, nežnosti in topline, a ni več tista, ki ljubi bolj in daje več.

Če torej ne počneš spodaj naštetih stvari, se lahko razglasiš za zrelo žensko!

Ne čakaš na njegovo sporočilo

Pokličeš, da povprašaš, zakaj ne odgovarja na tvoja sporočila in zakaj se ne odziva – in če ni imel časa, da bi te obvestil, da je zaseden, ali se ni odzval na klic, potem od njega ne pričakuješ več ničesar.

Ne prezreš signalov, da je moški nezanesljiv, premalo zainteresiran, površen – in s takšnimi moškimi ne želiš imeti več opravka.

Ne odpuščaš pozabljivosti in poslovnega neuspeha

Zrela ženska vstopa v čustvene odnose z zrelimi moškimi, za katere ni opravičila, če se do žensk ne znajo obnašati in so poslovno neuspešni. Če ji ne kupi rojstnodnevnega darila, ali je brezbrižen to ni moški zate.

via GIPHY

Če si do zrelih let, ni zgradil kariere, se ni našel in finančno osamosvojil, ga ne boš podpirala, nisi njegova mama.

Nisi tiho, če te nekaj moti

Ne boš kričala in ne boš pikra z nenehnimi pripombami in kritikami, a če ti kaj ni všeč, česa ne maraš. To boš takoj in brez zadržkov povedala. Ne boš čakala, da partner opazi tvoje nelagodje, niti se ne boš pretvarja, da je vse v redu.

Ne obotavljaš se postavljati nerodnih vprašanj

Ker ko zastaviš nerodno vprašanje, tega ne storiš iz radovednosti, ampak zato, ker verjameš, da ti bo odgovor dal pomembne informacije, v zvezi s katerimi se boš lahko orientirala. Prav tako ne pričakuješ, da boš slišala, kaj bi rada. Važna ti je resnica.

Nisi ljubosumna

Njegovi prijatelji so del njegovega življenja, ki ga je imel prej, njegova služba je vsekakor pomembna. Imaš razumevanje za vse vidike življenja partnerja, saj imaš tudi sama polno življenje, službo, prijatelje, hobije. Nisi ljubosumna na to, da partner uživa z drugimi ljudmi. Spoštuješ njegovo zasebnost in prostor.

Spolnosti ne enačiš z ljubeznijo

Zrela ženska zna uživati ​​v spolnosti in je srečna, če jo ima s partnerjem, s katerim je v čustveni zvezi. Pozna pa tudi razliko med fizično privlačnostjo in ljubeznijo.

via GIPHY

Želiš partnerja, ki mu je mar zate. Takšnega, ki je tam, ko ga potrebuješ. Če vsega tega ni, je to samo spolnost brez pričakovanj.

Ne poskušaš pustiti vtisa in si pristna

Ko spoznaš novega moškega, se ne poskušaš obnašati tako, kot misliš, da on pričakuje. Ne razmišljaš o tem, ali ga bo kaj prestrašilo in zmedlo, odkrito govoriš o sebi in svojih težavah, o tem, kaj si želiš.

Brez zadržkov in sramu pokažeš tako svojo moč kot svojo ranljivost. Od moškega pričakuješ, da te spoštuje!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!