fbpx

5 izgovorov, s katerimi ljubice opravičujejo svoj odnos s poročenim moškim!

Ni je več / Foto: imdb

Obstaja veliko razlogov, zakaj moški varajo svoje ženske, pa tudi zakaj je ženska pripravljena postati ljubica. Vedno boste druga ženska, saj kakorkoli obrnete, bo še vedno z njo. Z drugo, ne z vami.

Ne glede na to, kako dober izgovor iščete, koliko laži si izgovorite, da bi upravičili svoja čustva, ker ste se zaljubili v poročenega moškega, nič ne more spremeniti dejstva, da nekdo vara, in da je nekdo prizadet.

Poglejmo izgovore ženske, ki je v zvezi s poročenim moškim:

“Kar njegova žena ne ve, ji ne more škoditi.”

To prepričanje je daleč od resničnosti. Prvič, to, da ne ve, še ne pomeni, da je to, kar počne, prav.

via GIPHY

Drugič, njegova žena morda nikoli ne bo izvedela, lahko pa izve danes, po spletu okoliščin. In ko bo spoznala, da je njen mož prešuštnik, bo to prizadelo ne samo njo, ampak tudi njune otroke.

“Gre za čisto fizično potrebo, brez čustev.”

Večina ljudi, ki se zaplete v nezvestobo, se poskuša potolažiti s temi besedami. Imajo napačno prepričanje, da bo vse sproščeno, brez obveznosti in pričakovanj. In ko bo konec, bodo brez zapletov končali odnos.

V resnici ni tako. Namreč, ko si z nekom tako dolgo intimen, se redko zgodi, da vsaj ena stran ne razvije nekih čustev.

“Sem nad tem, nočem biti vezana.”

Takšno razmišljanje gre z roko v roki s predhodnim, da je to čisto fizična potreba, brez čustev. Dejstvo je, da je mnogim ženskam težko ostati z nekom izključno v fizičnem odnosu, prej ali slej se vsaj do neke mere pojavi čustvena povezanost.

via GIPHY

Čeprav se je že od začetka zavedala, da je poročen in da ne namerava zapustiti svoje žene, pa ljubica ni mogla biti prepričana, da se vanj ne bo zaljubila.

“Zapustil bo ženo, ko bo pripravljen.”

To je scenarij, ki ga je pogosto mogoče videti, vendar le redko moški zares zapusti ženo. Na koncu se izkaže, da nikoli ni bil pripravljen.

Tisti, ki varajo govorijo ženskam, s katerimi želijo biti intimni, da bodo zapustili ženo, da niso zadovoljni z njo. A na koncu se izkaže, da so te besede služile le temu, da jo obdrži.

via GIPHY

Moški, nagnjeni k prešuštvu, vedo, kaj ženske želijo slišati, in to uporabljajo, da dobijo, kar želijo.

“Tako je zlobna do njega, da bi mu bilo bolje brez nje.”

Poročen moški, ki je pripravljen prevarati svojo ženo, bo rekel vse, da bi svojo ljubico prepričal, da ostane z njim čim dlje.

Najpogostejše izjave v takem scenariju so: moja žena je grozna, nenehno se prepirava, ne prenesem je več…

via GIPHY

Resnica je morda čisto drugačna, in imata z ženo dokaj srečen zakon, ona je čudovita in skrbna, on pa se preprosto ne more upreti skušnjavi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!