fbpx

Horoskop: Finančni horoskop za januar 2022

Foto: envato

Prvi mesec v letu je priložnost za nov začetek in nove odločitve! Preverite, kaj vam napoveduje finančni horoskop za januar 2022.

Hkratno bivanje v retro fazi Merkurja in Venere v drugi polovici januarja 2022 bo vplivalo na vsa znamenja zodiaka. To bo povzročilo zmanjšanje poslovnih aktivnosti na vseh področjih, zmanjšalo obseg nabave in prodaje ter upočasnilo promet denarja. To je pravi čas za varčevanje ali vlaganje v prihodnost.

V nadaljevanju sledi, kaj napoveduje mesečni denarni horoskop za januar 2022:

Oven

Do 24. januarja vam trmast Mars v dinamičnem Strelcu ne dovoli sedeti pri miru. Denar lahko porabite za potovanja ali rekreacijo. Po 9. januarju poskrbite za svoj proračun, izpostavljeni boste številnim skušnjavam porabe. Moškim svetujejo, da bodo še posebej previdni, saj bi zaradi ljubezni in strasti lahko ostali brez velike vsote denarja, kar bi lahko v prihodnosti zamajalo finančno stabilnost.

via GIPHY

Bik

Ker je po naravi varčen, bo bik postal še bolj ekonomičen, saj njegova vladarka – Venera spodbuja bolj skrbno ravnanje z denarjem. Pojavil se bo tudi strah pred negotovo prihodnostjo, vendar bodo vaši strahovi zaman. Neptuna z Venero v 8. hiši izostri vašo intuicijo in občutek dobička ter vam ne dovoli, da bi ostali brez dohodka.

Dvojčka

V vaši finančni sferi je ledeno zatišje. Podjetniki ne kupujte ali prodajajte, saj dobička ni pričakovati. Vendar pa Merkur v 10. polju ustvarja edinstvene pogoje za pridobitev določenih informacij in znanja, nasvetov, tečajev in usposabljanja. Od 14. januarja Merkur postaja retrograden, zato je najbolje , da zamrznete račune. To je najboljši čas za počitek in okrevanje.

via GIPHY

Rak

V tem času bodo še kako prav prišla praznična darila. Mesec prinaša uspeh vsem ustvarjalnim in ambicioznim ljudem, vaše ideje pa bodo po 27. januarju požele bučne ovacije in zagotovile zaslužek v prihodnosti. Največjo materialno podporo lahko pričakujete od ljudi, rojenih v znamenjih Škorpijona in Strelca.

Lev

Sonce v Vodnarju bo v vaše življenje prineslo novo energijo. Podjetnikom svetujemo, da oglašujejo svoje izdelke in storitve, saj bodo v januarju ustvarili največ prihodkov, v tem obdobju je dobro vlagati vase – denar porabiti za izboljšanje videza, nakup modernih oblačil in nakita.

via GIPHY

Devica

Od 3. do 26. januarja vam razpršen Merkur v Vodnarju ne bo dovolil, da se osredotočite na pomembne stvari. Obdobje ni ugodno za pridobivanje materialnega bogastva, temveč za racionalno razporeditev sredstev. Če pa ste podjetni izberite zanesljive naložbe za vas in vaše potomce.

Tehtnica

Venera v Kozorogu bo tehtnici prinesla preudarnost in gospodarnost, vendar se boste pri nakupovanju in uživanju težko obvladovali. Hiron bo od 10. do 18. januarja v sekstilu z Venero, kar vam bo dalo dozo zvitosti in iznajdljivosti za zaslužek.

via GIPHY

Škorpijon

V tem obdobju se osredotočite na osebne vire in sredstva. Ne izposojajte si pri bankah in ne izposojajte denarja od prijateljev brez skrajne potrebe. Če imate prihranke, razmislite o nakupu stvari za opremljanje vaše nepremičnine. 16. januarja bo Pluton v naročju Sonca – in ta aspekt bo prinesel priložnosti za zaslužek. Takrat bo pravi čas za odprtje podjetja ali za deponiranje prihrankov.

Strelec

Za vas se januar začne z blago finančno depresijo. Druga polovica meseca pa bo pod vplivom srečne zvezde, ki se bo od 16. januarja združila z zaščitnikom Strelca – Jupitrom. Ta zvezda ima naravo pronicljive Venere in podjetnega Merkurja, zato bo omogočila finančno neodvisnost, predvsem tistim, ki trgujejo. Nove tehnologije in internet obetajo dobiček

via GIPHY

Kozorog

Kozorog bo finančno stabilen januarja 2022, vrhunec sreče pa je v obdobju od 27. do 31., ko bosta kar dva planeta Venera in Merkur, v znamenju Kozoroga, in Mars, ki se jima približuje, bo dal dinamiko dogodkom. Poraba denarja za izobraževalne in zdravstvene storitve, gradnjo in obnovo bo več kot dobra odločitev, ki se bo obrestovala v prihodnosti

Vodnar

Odpovejte se visoki porabi od 14. januarja, ko postane Merkur retrograden, tj. tvori kvadrat z ekscentričnim Uranom. Razmišljali boste o tem, kje lahko najbolj kreativno porabite denar, a le varčevanje bo pametna odločitev. Če je celoten družinski proračun v vaših rokah, bodite zelo previdni!

via GIPHY

Ribi

Januarja bo sekstil Neptuna in Venere spodbujal Ribe k nakupovanju. Od 27. januarja se bosta Palada in Neptun združila v Ribah – tako tesni objemi napovedujejo uspešne spremembe na področju lepote in zdravja, zato je to ugodno obdobje za izboljšanje zdravja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!