Če vas pes počne to, potem vas ima neskončno rad!

Zadnjič posodobljeno: :

Ni skrivnost, da pse motivira hrana, a znanstvenik Gregory Barnes pravi, da je zelo pomembno tudi to, kaj pes počne po obroku.

Kako lahko z gotovostjo vemo, da nas imajo naši psi radi? Čeprav obstajajo številne in obsežne raziskave, ki se ukvarjajo s to temo, obstajajo tudi majhni znaki, malenkosti, ki jasno kažejo, kaj vaši psi čutijo do vas.

Se crklja z vami po obroku?

Kot že omenjeno, je hrana za pse pravi opiat, a dr. Barnes pravi, da je tisto, kar počnejo po obroku, zelo pomembno. Če se torej želi vaš pes z vami po obroku crkljati, to pomeni, da ste zanj izjemno pomembni!

Ali spi z vami?

Nekateri psom sicer ne dovolijo v posteljo, a je to eden izmed bolj preprostih načinov, da ugotovite, ali vas ima pes rad in ali vam je zvest. Če ostane pes z vami v postelji skozi celo noč, potem z gotovostjo veste, da vas ima rad.

Spi z vami celo noč.

Vam nagaja, ko ga želite peljati na sprehod?

Če je odgovor pritrdilen, to ni dober znak. To je znak tesnobe in nezaupanja. Če pa gre vas pes brez problema z vami ven, potem veste, da vam zaupa in vas ima rad!

Je navdušen, ko se vrnete domov?

Prepričani smo, da je vsak hišni ljubljenček nestrpen, ko se njegov lastnik vrača domov k njemu. In navdušenje ob prihodu domov je očiten znak, da vas je pogrešal in da je komaj čakal, da vas spet vidi.

S temi štirim malenkostmi lahko zaznate ljubezen svojega psa, priporočamo pa vam še en način, s katerim lahko samo še okrepite vašo vez. Ljubite ga nazaj, vsak dan močneje in močneje, in prepričani smo, da vam bo ljubezen vrnil v dvojni meri!

Psi vam bodo ljubezen vrnili v dvojni meri!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Danes strašljivo redka modra polna luna in noč čarovnic – Halloween 2020