fbpx

Če želite dolgotrajno razmerje, bodite z nekom, ob katerem se počutite ljubljene

Foto: Allef Vinicius / Unsplash

Če želite, da vaša zveza traja vse življenje, morate najti nekoga, ki vam popolnoma ustreza. Ta oseba bi vam morala vzbuditi več kot le občutek metuljčkov v trebuhu.

Poiščite nekoga, ob katerem se boste počutili, kot da imate vse, kar je potrebno za dobro razmerje. Vaš partner ne bi smel biti edini vir vašega zaupanja – vendar bi moral okrepiti vaše zaupanje.

Morali bi vas spodbuditi, da sledite svojim sanjam. Morali bi vas spomniti, da imate vse, kar je potrebno za uspeh na vseh področjih vašega življenja.

Spraviti vas mora v smeh. Imeti podoben smisel za humor. Z njim se lahko zabavate, tudi če greste samo v trgovino ali sprehod po ulici. Potrebujete osebo, ki jo imate za pravega prijatelja.

via GIPHY

Poiščite nekoga, vas izpolnjuje tako fizično kot čustveno. Ob katerem se počutite udobno in pred katerim ste lahko to, kar ste.

Osebo, ki vam ne daje občutka, da morate na prstih hoditi okoli njihovih občutkov, da se izognete prepiru. Nekoga, s katerim se lahko pogovarjate o čisto vsem, brez omejitev. Ni se vam treba pretvarjati, ker vas ima rad takšnega, kot ste.

Bodite z nekom, ob katerem se počutite varne. Z nekom, ki vas ne pusti z milijoni neodgovorjenih vprašanj. Svojo zavezanost do vas jemlje resno, tako da se vam nikoli ni treba spraševati, ali bo ostal zvest. Z njim se boste veselili prihodnosti in milijon malih dogodivščin.

via GIPHY

Osebo, ob kateri se počutite cenjene in vam iskreno iz srca izgovori tiste tri besede in vas spomni, koliko mu pomenite.

Bodite z nekom, ob katerem se počutite ljubljene. Bodite drug drugemu najboljši prijatelj. Ljubimec.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.