Chatbot Vid: zgovorni robot oceni tveganje za koronavirus in preveri tvoje znanje o poznavanju ukrepov

Zadnjič posodobljeno: :

S klepetalnim robotom, imenovanim Chatbot Vid, je v prvih petih dneh klepetalo že več kot 10.000 uporabnikov. Zdaj so mu dodali še novo funkcionalnost: ponovitveni kviz poznavanja ukrepov, ki ga vsak uporabnik prejme po enem dnevu.

Vid je klepetalni robot (chatbot) na platformi Facebook Messenger, ki je uporabnikom brezplačno na voljo 24 ur na dan. Prek kratkega vprašalnika omogoča oceno tveganja za okužbo z novim koronavirusom (SARS-CoV-2) in poda relevantne informacije ter napotke glede na sogovornikove odgovore na podlagi smernic NIJZ.

Chatbot Vid
Chatbot Vid

Informacije so podane z ilustracijami na hiter, zapomljiv in uporabniku domač način, neposredno v FB Messengerju. Predvsem se osredotoči na poudarjanje ukrepa družbenega distanciranja in želi zdravim ljudem prenesti sporočilo, da je njihovo tveganje za okužbo majhno pod pogojem, da ostanejo doma.

Z Vidom je možno klepetati na vid-bot.si ali neposredno na platformi Facebook Messenger. Za delovanje potrebujete Facebook/Messenger račun.

Dodatne Informacije

Več informacij:
vid-bot.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženske frizure 2020: 5 najlepših frizur za jesen – dobrodošla šestdeseta!