fbpx

Si med njimi? To so astrološka znamenja, ki tudi v najtežjih časih mislijo pozitivno!

V teh negotovih časih je pozitivno razmišljanje pomembnejše kot kadarkoli prej!

Nimamo vsi sposobnosti, da bi bili v hudih časih pozitivni! Na žalost je veliko ljudi v tem času izgubilo motivacijo in svoj pozitivizem. A to ni dobro. Zaradi negativnih misli se počutimo slabo, poleg tega pa je to tudi nevarno. Misli in prepričanja, ki temeljijo na pesimizmu, lahko namreč negativno vplivajo na čustva, vedenje in duševno zdravje. Poleg tega pa naj bi negativne misli prispevale k razvoju simptomov motenj razpoloženja in tesnobnosti.

Optimistično razmišljanje se je po drugi strani izkazalo kot veliki zaščitni dejavnik pri ohranjanju duševnega zdravja, zlasti v krznih razmerah. Optimistični posamezniki si namreč stresorje razlagajo kot manj grozeče v primerjavi s pesimističnimi posamezniki. Zato se ne bi bilo slabo zgledovati po teh 4 astroloških znamenjih, ki vedno mislijo pozitivno, celo v najtežjih trenutkih v življenju.

Lev

Levi imajo neverjetno pozitiven odnos do življenja.
Levi imajo neverjetno pozitiven odnos do življenja.

Levi imajo neverjetno pozitiven odnos do življenja. Radi uživajo in se zabavajo. Njihov naravni dar je, da iz vsake situacije izvlečejo najbolje, ne glede na to, v čem so obtičali. S svojim dobrim razpoloženjem bodo hitro motivirali druge okoli sebe. Lev živi svoje življenje po svojih zamislih, in to mu očitno koristi!

Dvojčka

Dvojčki se iz negativnih situacij hitro naučijo in jih spremenijo v nekaj pozitivnega.
Dvojčki se iz negativnih situacij hitro kaj naučijo in jih spremenijo v nekaj pozitivnega.

To astrološko znamenje je pravzaprav zelo realistično. Dvojčki se iz negativnih situacij hitro kaj naučijo in jih spremenijo v nekaj pozitivnega. Seveda je včasih prisotna tudi slaba volja, a ta hitro izzveni. Poskušajo ostati hladni in razmišljajo o dobrih časih.

Strelec

Strelci nekaj negativnega hitro spremenijo v pozitivno.
Strelci nekaj negativnega hitro spremenijo v pozitivno.

Tudi strelci spadajo med znamenja, ki so vedno pozitivna in dobre volje. V večini situacij ohranijo hladno glavo in zelo hitro nekaj negativnega spremenijo v pozitivno. In vse to brez stresa.

Tehtnica

Tehtnice so zelo uravnotežene.
Tehtnice so zelo uravnotežene.

Tehtnice so zelo uravnotežene. Zanje je ravno dobro ravnotežje ključnega pomena, prav tako pozitivna energija. Zato uspevajo ostati mirne in pozitivno razmišljujoče tudi v težkih situacijah, celo ko drugi nimajo najmanjše ideje, kaj bi naredili. Tehtnice sprejemajo vzpone in padce v svojem življenju, ostajajo realne in so zato srečnejše.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.