fbpx

Christian Louboutin poročna kolekcija 2022: vse, kar si lahko zaželite za poročni dan

Foto: christianlouboutin.com
Zadnjič posodobljeno: :

Pomlad je tu, kar pomeni, da bomo v naslednjih mesecih pogosto slišali poročne zvonove. Medtem ko nekatere neveste izberejo idealno poročno obleko in čevlje že dolgo pred poroko, jih nekatere obdržijo za konec priprav. Ne glede na to, v katero kategorijo spadate, boste z veseljem slišali, da je Loubotin predstavil novo kolekcijo z res neustavljivimi modeli čevljev.

Če boste kmalu stali pred oltarjem, pa še niste našli idealnih čevljev, si oglejte najnovejšo kolekcijo luksuzne znamke obutve, znane po rdečih podplatih.

Kolekcija poročnih čevljev Christian Louboutin je vse, kar bi si lahko želeli za svoj najpomembnejši dan. Poleg klasičnih pet, ki so okrašene s svetlečimi kamni in pentljami iz tila, se v kolekciji nahajajo tako nizki sandali in balerinke, ki so idealne za tiste neveste, ki cenijo udobje, a se ne želijo odreči elegantni estetiki.

Kolekcija pa se dotika tudi moške obutve. Še posebej zanimive so superge, ki so okrašene s čipko ali cirkoni in se odlično podajo v kombinaciji s klasično obleko.

Dodatne Informacije

Christian Loubotin

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!