Cipria Makeup Ljubljana: nov lepotni kotiček v centru Ljubljane

Cipria Makeup Ljubljana
Zadnjič posodobljeno: :

Iz Milana je v Ljubljano pred kratkim prišla nova italijanska blagovna znamka ličil Cipria Makeup, ki sledi največjim svetovnim trendom. Najdemo jih v lični trgovini, prvi tega tipa v Sloveniji, kjer nas na dvanajstih metrih čaka kar okoli 900 izdelkov, med katere spadajo drzna ličila, pripomočki za ličenje, zelena linija lepotnih izdelkov, pa tudi pravi parfumi.

Osnovne Informacije
Naslov

Cipria Makeup Ljubljana
Mestni trg 6
Ljubljana

Urnik

Od ponedeljka do sobote od 10.00 do 20.00, v nedeljo od 11.00 do 19.00.

Kontakt

041 797 055

Cipria Makeup se od drugih blagovnih znamk razlikuje po svoji barvitosti, kar pomeni, da so senčke na voljo v sto in eni barvi, enako pa velja tudi za šminke, lake in maskare. Med okoli 900 izdelki najdete tudi trenutno najbolj priljubljena ličila, kot so na primer bronzerji, osvetljevalci, šminke v temnejših, rjavih tonih ter mat teksture, ki jih sicer nekoliko težje najdemo. Stranka lahko pred nakupom vsak izdelek tudi preizkusi.
V Cipria Makeup Ljubljana je na voljo tudi linija izdelkov za nego, kot so na primer miceralne vode in toniki. Izpostaviti velja tudi zeleno linijo, ki je 100-odstotno naravna in primerna za vegane. V trgovini je vedno prisoten tudi promocijski pult, kjer so na voljo še posebej ugodni izdelki, med katerimi trenutno najdemo tudi odlične izdelke za novoletno ličenje.

PREBERITE ŠE: Zakaj nikoli ne smeš prositi svojega fanta, da kupuje ličila namesto tebe

V Cipria Makeup Ljubljana vas tudi naličijo!
V Cipria Makeup Ljubljana vas tudi naličijo!

Seveda pa ne smemo pozabiti na vizažistko Tino Urekar, ki ob določenih dnevih stranke tudi liči, sicer pa z veseljem svetuje pri izbiri primernih ličil, ki bodo pristajala naši obliki obraza in seveda tudi tipu kože.
Tina nam je med drugim zaupala, kakšni bodo trendi za ličenje v letu 2017. Med največjimi trendi ostaja conturing ali senčenje obraza in osvetljevanje obraza. Kraljevale bodo mat šminke, pri katerih najprej z nekoliko temnejšim svinčnikom obrobimo ustnice, nato pa postopoma nanašamo svetlejše tone, da dobimo učinek ombre. Med barvami bodo prevladovale temnejše – vinsko rdeča, rjavkaste barve –, izogibajmo pa se živih barv in bleščic. V modi med drugim ostaja tudi naraven videz.
Pa cene izdelkov? Te so primerne za vsak žep, gibljejo se namreč med 2 in 20 evrov, večina izdelkov pa je italijanskega porekla.

Galerija – Cipria Makeup Ljubljana

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com/cipriamakeupslo

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Darila za ženske pod 50 evri: 70+ idej zanjo