fbpx

GO – slovensko modularno pohištvo, ki raste s tabo

Slovensko modularno pohištvo GO

GO (Growing Object) je slovensko modularno pohištvo, ki raste s tabo. Lahko je stol, lahko je klubska mizica, lahko je pručka, lahko je pisalna miza, lahko je plezalo, lahko je inštrument, lahko je igrača, lahko je koš. GO-Growing Object je vsestransko pohištvo, ki je lahko vaše že za 180 evrov. Ljubljanski projekt lahko podprete na Kickstarteju.

GO (Growing Object) je slovensko modularno pohištvo, ki zbira zagonska sredstva na platformi za množično financiranje Kickstarter. Sestavljata ga dve perforirani leseni plošči iz bukove vezane plošče, lesene palčke z navoji in polička, ki jih lahko poljubno vstavljate in s tem spreminjate namembnost in uporabnost pohištvenega elementa.

PREBERITE ŠE: Skippy – inovativna slovenska vodna igrača s Kickstarterja


Go je izdelan iz lokalnega lesa in je zaradi svoje vsestranskosti primeren tako za otroke – med drugim spodbuja njihovo ustvarjalnost – kot odrasle. Je trpežen, z zaobljenimi robovi in preprost za vzdrževanje. GO je pohištven element, ki vlada vsem!

Galerija – slovensko modularno pohištvo GO:

Dodatne Informacije

Več informacij:
sestavi.net

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!