fbpx

CityGo Urban: e-skiro, ukrojen za prevoz na delo in letanje po opravkih

E-skiro CityGo Urban

CityGo Urban je pametni e-skiro, ki predstavlja odlično alternativo vsem znanim oblikam prevoza, ki jih uporabljamo za prevoz na delo ali po opravkih. Njegova zasnova je prilagojena mestni vožnji, z nekaj potezami pa je že lahko z vami na avtobusu, v službi ali trgovini. Tehta vsega 9,8 kilograma, ima pa tudi tačko in vas lahko pred trgovino počaka kot kolo.

Odkar so skiroji postal električni in se lahko ženejo sami, nanje ne gledamo več kot na pripomoček za otroke. Postali so legitimna prevozna sredstva in temu primerno se širi tudi ponudba. CityGo Urban je priročen e-skiro in odlična alternativa kolesu.

Ponaša se z LCD-zaslonom, kjer so zbrani vsi podatki o vožnji in skiroju, s pomočjo tehnologije Bluetooth pa lahko do njih dostopate tudi prek aplikacije na pametnemu telefonu.

PREBERITE ŠE: Sliders – zložljivo kolo, ki je tudi skiro

Skiro CityGo Urban predstavlja odlično ”vezivo” med avtobusno ali železniško postajo in končnim ciljem. Ker nas z enim polnjenjem prepelje do 20 kilometrov daleč, pa si lahko kdaj privoščimo tudi, da zamudimo vlak ali avtobus. Odklenemo ga s pomočjo pametnega telefona, aktiviramo pa z enim samim porivom. Vseskozi ohranja enako hitro hitrost, če želimo pospešiti, pa to zahteva le en dodaten odriv. Izbirate lahko med tremi hitrostmi, in sicer 9 km/h, 20 km/h in 24 km/h. Zaviranje je regenerativno.

Naročite ga lahko na platformi za množično financiranje Indiegogo, kjer morate zanj odšteti (preračunanih) 480 evrov (+ poštnina). Dostavili vam ga bodo novembra 2016.

E-skiro CityGo Urban:

Dodatne Informacije

Več informacij:
indiegogo.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!